Nyder du fleksibiliteten i at arbejde hjemmefra et par dage om ugen?

Jo mere du arbejder hjemmefra – jo vigtigere er det at have ergonomien i orden.

Vi har et bredt udvalg til hjemmekontoret og kan rådgive dig til den helt rigtige løsning. Hvad enten du har behov for en enkel kontorstol eller hjemmekontorer til alle dine medarbejdere, kan vi hjælpe dig. Har du kun brug for en midlertidig løsning, kan vi også tilbyde dette.

HVAD KAN VI TILBYDE DIG?

Inspiration & rådgivning

Med over 50 års erfaring i branchen har vores konsulenter kompetencerne til at rådgive dig om hjemmekontorer. Vi har et bredt sortiment, som opfylder alle dine ønsker og behov.

Møbler med omtanke

Få et mere bæredygtigt hjemmekontor. Vi sælger både secondhand-møbler og miljøcertificerede møbler, som er producerede af genanvendte materialer.

Fleksibel leveringsservice

Vi har logistikcentre og kompetente montører fordelt over hele landet, hvilket gør det muligt at levere direkte hjemme hos jeres medarbejdere på kort tid.

HVILKE MULIGHEDER HAR DU?

KØB

Tror du også, at hjemmekontoret er kommet for at blive? Vi rådgiver dig både til den bedste sammensætning af produkter til dit hjemmekontor og tilbyder dig en god og fair pris.

LEASING

Det kan være udfordrende at finde råderum i budgettet til at opfylde behovet for hjemmearbejdspladser. Derfor har I mulighed for at lease møbler til hjemmekontoret hos os.

BRUTTOLØNSORDNING

Via ordningen kan dine medarbejdere få et ergonomisk hjemmekontor – helt uden beskatning. En personalegode hvor udgiften bliver trukket fra lønnen før skatteberegning.

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for et hjemmekontor?

  Det får du:

  • Danmarks måske største og bedste sortiment

  • Professionel rådgivning

  • Ergonomiske kontormøbler

  • Mulighed for bæredygtige møbler

  • Fleksibel leveringsservice

  • Hjemmelevering hos dine medarbejdere

  ØNSKER DU PERSONLIG RÅDGIVNING?

  FIND DIN KONTAKTPERSON

  Vores 40 dygtige konsulenter sidder klar til at rådgive dig

  FIND DIT NÆRMESTE SHOWROOM

  Vi har 4 showrooms fordelt rundt i hele landet