VI INDRETTER UNIKKE LÆRINGSMILJØER

Det er en stor ting at starte i skole. Nye ansigter, nye udfordringer, nye rammer. Forholdene for de mindste elever afhænger meget af de fysiske rammer. En løbende dialog med både undervisere og studerende, gør os i stand til at være på forkant med udviklingen og dermed udvikle unikke læringsmiljøer – så uanset hvilke forhold og pædagogiske principper, der ligger til grund for undervisningen på netop jeres skole, kan vi hjælpe med at finde den helt rigtige indretningsløsning.

FORM, FARVE OG FUNKTION

Flotte farver, fascinerende former og visuelle udtryk. Omgivelserne påvirker os, og således kan et spændende undervisningsmiljø have en positiv indflydelse på indlæringsgraden for rigtig mange elever. Daarbak Design har i mange år indrettet skolemiljøer for alle klassetrin, og vi har derfor, i samarbejde med vores dygtige arkitekter, stor erfaring med, hvad der virker for de enkelte lokaler og klassetrin. Vi har fingeren på pulsen, når det gælder tidens trends – både nu og i fremtiden – og sammen med et bredt program af undervisningsmøbler og mere end 200 leverandører, gør det os i stand til at løse enhver indretningsopgave. Uanset form, farve og funktion.

VI INDRETTER FREMTIDENS SKOLE

Hos Daarbak Design er vi gerne med hele vejen på denne udviklingsrejse, og vi ser det som vores fornemmeste mål at udvikle netop den indretning, der kan skabe optimale rammer for læring hos både store og små. Men, som vigtigst af alt, er med til at inspirere og vække lysten til at lære. Fra de træder ind over det allerførste klassetrin til de forlader folkeskolen både ældre og klogere efter 9. eller 10. klasse.

Udfyld formularen for at få brochuren tilsendt digitalt.
Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev, som du til hver en tid kan afmelde.

Ja tak, jeg vil gerne have et link til brochuren.

Få inspiration om indretning af skolemiljøer

SE CASES…

The Kitchen

THE KITCHEN AARHUS UNIVERSITET

Indretning af zoner for samarbejde og innovation

VIBORG KATEDRALSKOLE

Innovativ totalindretning af Viborg katedralskole

CHRISTIANSMINDE HOTEL

Indretning til tidens undervisnings- og læringsformer

ØNSKER DU PERSONLIG RÅDGIVNING?

FIND DIN KONTAKTPERSON

Vores 40 dygtige konsulenter sidder klar til at rådgive dig

FIND DIT NÆRMESTE SHOWROOM

Vi har 4 showrooms fordelt rundt i hele landet

LEVERANDØR TIL DEN OFFENTLIGE SEKTOR

Daarbak Design er udvalgt leverandør af møbler til staten og kommunerne i landet, SKI-aftale 50.30 Møbler + 50.31 Møbler.