INDRETNING TIL PRIVATE OG OFFENTLIGE VIRKSOMHEDER

Hos Daarbak Design ved vi, at et godt arbejdsmiljø er med til at give en bedre arbejdsdag. Derfor arbejder vi altid målrettet og professionelt med at skabe de bedste rammer – uanset om det gælder store, åbne kontormiljøer eller mindre kontorer, hvor hver kvadratmeter tæller.

LØSNINGER DER SIKRER ØGET TRIVSEL OG ARBEJDSGLÆDE

Vores indretningsløsninger tager udgangspunkt i den enkelte virksomheds værdier, og vores omfattende sortiment gør det mulig at skræddersy løsninger, der opfylder alle ønsker og behov. Vi har fokus på funktionalitet og fleksibilitet, der er med til at sikre øget trivsel og arbejdsglæde blandt medarbejderne. Det har gjort os til en af Danmarks førende leverandører af kontorindretning til både private og offentlige virksomheder.

VI HAR ET BREDT SORTIMENT AF KONTORMØBLER

Vi har et bredt sortiment af kontormøbler og tilbehør. Selvom vi har rødder i den skandinaviske møbeltradition, så gør vi os i meget andet end de populære designklassikere. Vi kan levere stort set alle slags kontormøbler i alle prislejer og til konkurrencedygtige priser. For vi lægger vægt på, at kunne imødekomme alle former for behov og ønsker.

SE CASES…

kontor

BASF

Totalindretning af BASF Hovedkontor København

SOS INTERNATIONAL

Langsigtet totalindretning af SOS’s nye domicil

PA CONSULTING GROUP

Totalindretning af PA Consulting’s danske afdeling

VORES LEVERANDØRER…

ØNSKER DU PERSONLIG RÅDGIVNING?

FIND DIN KONTAKTPERSON

Vores 40 dygtige konsulenter sidder klar til at rådgive dig

FIND DIT NÆRMESTE SHOWROOM

Vi har 4 showrooms fordelt rundt i hele landet

LEVERANDØR TIL DEN OFFENTLIGE SEKTOR

Daarbak Design er udvalgt leverandør af møbler til staten og kommunerne i landet, SKI-aftale 50.30 Møbler + 50.31 Møbler.