DESIGN OG FUNKTIONALITET

Gennem mange år har vi leveret små og store løsninger til en lang række sygehuse, hospice, psykiatri samt sundhedshuse. Med specialiserede konsulenter hjælper vi en lang række kunder med løsninger indenfor sundhedssektoren. Ofte er der ikke to løsninger der er ens. Hver kunde har sine unikke behov for funktionalitet og ønsker til løsningen. Ofte stammer behovene direkte fra de patienter, som skal bruge møblerne til at føle sig godt til mode og i mange tilfælde, få følelsen af at være i trykke rammer. Det kræver sans for selv de mindste detaljer i løsningen, da forskellen mellem succes og det modsatte oftest afgøres i netop detaljen.

INNOVATIV INDRETNING

Daarbak Design har et bredt og alsidigt sortiment af brugervenlige innovative møbler til hospitaler, lægehuse samt laboratorier. Vi har mange års erfaring i inventarindretning og vores kernekompetence er kundetilpassede og specialproducerede løsninger af høj kvalitet. Drejer det sig om løsninger, der specifikt retter sig mod patientområderne, så har vi et indgående kendskab til lovkrav, certificeringer og alle de grundlæggende sikkerhedsmæssige krav.

BRUGERBEHOV I CENTRUM

Hos os er brugerbehov og arbejdsgange altid i centrum. Vi har fokus på funktion, fleksibilitet, stabilitet, mobilitet, sterilitet og hygiejne. For at sikre optimal brugervenlighed, arbejder vi hovedsagelig med møbler, som er designet og konstrueret til kunne tilpasses den enkelte brugers behov. Gennem flere år har vi samarbejdet med den danske sundhedssektor. Derfor har vi erfaringen og et indgående kendskab til inventarindretning og kan altid levere den helt rigtige løsning.

ØNSKER DU PERSONLIG RÅDGIVNING?

FIND DIN KONTAKTPERSON

Vores 40 dygtige konsulenter sidder klar til at rådgive dig

FIND DIT NÆRMESTE SHOWROOM

Vi har 4 showrooms fordelt rundt i hele landet

LEVERANDØR TIL DEN OFFENTLIGE SEKTOR

Daarbak Design er udvalgt leverandør af møbler til staten og kommunerne i landet, SKI-aftale 50.30 Møbler + 50.31 Møbler.