SAMMEN SKABER VI LØSNINGEN

Indretning er en ganske særlig disciplin. Hos Daarbak Design ved vi, at det er i selve indretningen af et kontor, en lounge eller kantinen at vi kan gøre en afgørende forskel. Naturligvis i tæt samarbejde med vores kunder. Det er her de vigtigste beslutninger skal træffes for at sikre en løsning, der lever op til både æstetik, funktionalitet og holdbarhed – indenfor de givne økonomiske rammer.

SAMARBEJDE MED ARKITEKTER

Vores egen tegnestue tilbyder både totale indretningsløsninger samt samarbejde med udefrakommende arkitekter. Har du brug for en skræddersyet løsning, kan vi opfylde alle dine ønsker og behov. Vores team af passionerede og kompetente indretningsarkitekter sidder klar til at rådgive dig samt samarbejde med dine arkitekter i store som små indretningsprojekter.

DRØMME BLIVER TIL VIRKELIGHED

Vi er visionære, når der skal udarbejdes totale indretningsløsninger og har overblikket som forener form og farver med praktiske løsninger. For at gøre beslutningsprocessen så nem for dig som muligt, laver vi projektoplæg der bl.a. indeholder plantegninger, farver og materialeprøver. Kombinationen af de visuelle oplæg og rådgivning fra vores indretningsarkitekter bringer dig tættere på det færdige resultat, så kan du føle dig tryg og sikker i dit valg.

CASE: Indretning af PFA. Video er lavet i samarbejde med Josephine Malling Design©

LØSNINGER TIL…

kontor

KONTOR

Kontormiljøer til private og offentlige virksomheder i hele Danmark

Skole og uddanelse

SKOLE & UDDANNELSE

Kreative indretningsløsninger til skoler og uddannelsesinstitutioner

SUNDHED & PLEJE

Brugervenlige og innovative møbler til sundheds- og plejesektoren

VORES LEVERANDØRER…

ØNSKER DU PERSONLIG RÅDGIVNING?

FIND DIN KONTAKTPERSON

Vores 40 dygtige konsulenter sidder klar til at rådgive dig

FIND DIT NÆRMESTE SHOWROOM

Vi har 4 showrooms fordelt rundt i hele landet

LEVERANDØR TIL DEN OFFENTLIGE SEKTOR

Daarbak Design er udvalgt leverandør af møbler til staten og kommunerne i landet, SKI-aftale 50.30 Møbler + 50.31 Møbler.