FORSTÅELSE FOR ALLES BEHOV

Levering af møbler til plejesektoren kræver erfaring og solid indsigt i meget andet end bare de pågældende møbler. Hos Daarbak Design får du hele pakken. Vi har dedikeret konsulenter med mangeårig erfaring med indretning til plejesektoren. De kender alt til de opgaver og funktioner som møbler til denne sektor skal imødekomme. Med forståelse for brugerne og deres behov kan vi sammen skabe de helt rigtige forudsætninger for en succesfuld indretning, som lever op til alle regulativer og behov.

OMSORGSFULD INDRETNING

Fremtidens plejehjem, hospices, aktivitetscentre og botilbud har mennesket i fokus. Der skal være rart og trygt at være, og der skal være plads til samvær, nærvær og fællesaktiviteter. Med Daarbak Design som din tætte sparringspartner, kan vi sammen skabe rammerne, og dække alle behov for funktionalitet og diversitet i møbleringen. Vi har øje for de forskellige behov der er, både hos borgere og personale. Daarbak Design kan skabe de rammer der skal til, samtidig med at krav til hygiejne, ergonomi og funktionalitet overholdes.

TRYGGE RAMMER FOR ÆLDRE

I dag ved vi hvor stor betydning de rigtige farver og den rigtige belysning har for indretningen for især demensramte. Vi arbejder derfor målrettet på, at skabe et trygt miljø og skabe de mest optimale løsninger. Vi arbejder målrettet på at skabe en god varieret belysning for at undgå mørke hjørner og kroge, som kan virke afskrækkende. Følelsen af hjemlighed betyder meget for at føle sig tryg. Vi skaber genkendelighed og tryghed ved at gøre plads til reminiscens genstande, som eksempelvis placeres i reolmoduler ved den enkelte borgers bolig. I fællesrummene skaber vi genkendelighed via indretningen med tidstypiske møbelklassikere.

SE CASES…

Plejehjemmet Jægersborghave

Et demensvenligt miljø

REHPA Videnscenter

Indretning af REHPA videnscenter for Rehabilitering 

Psyk Vejle

Innovativ totalindretning af Psyk Vejle

ØNSKER DU PERSONLIG RÅDGIVNING?

FIND DIN KONTAKTPERSON

Vores 40 dygtige konsulenter sidder klar til at rådgive dig

FIND DIT NÆRMESTE SHOWROOM

Vi har 4 showrooms fordelt rundt i hele landet

LEVERANDØR TIL DEN OFFENTLIGE SEKTOR

Daarbak Design er udvalgt leverandør af møbler til staten og kommunerne i landet, SKI-aftale 50.30 Møbler + 50.31 Møbler.