FÅ EN LYSERE FREMTID MED FISCHER LIGHTING…

Fischer Lighting vil sikre os en lys fremtid ved at bevare, genbruge og opgradere armaturer…

Fischer Lightings koncepter ‘ReUse, ReDesign og ReCreate’ dækker over, at brugbare armaturer opgraderes til LED – rengøres, males og redesignes – så de formes til den nye virkelighed, de skal indgå i. Du kan altså gå en lys fremtid i møde ved at bevare, genbruge og opgradere armaturer – og give nyt liv til dine gamle lamper.

Ved at forvandle skrot til ”nye” og spændende belysningsløsninger skabte Fischer Lighting sidste år en besparelse på mere end 244 tons CO2 og 17 millioner liter vand. For at sætte det i perspektiv vil man med besparelsen kunne dække behovet for frisk drikkevand i 10 år for cirka 1000 personer, ligesom der i CO2-regnskabet er sparet, hvad der svarer til 52 køreture rundt om kloden i en benzinbil.

Læs artiklen om Fischer Lighting: “Også lys skal være grønt: Fischer Lighting giver lamper langt liv” Klik her

ReUse

Dine brugte lamper og armaturer får nyt liv. De bliver rengjort, renoveret og opgraderet til LED-lys – klar til brug igen.

ReDesign

De gamle lysarmaturer genbruges, men vi skaber et helt nyt design. Kernen er altså den samme, men udseende er nyt.

ReCreate

Ved hjælp af cirkulære principper såsom “design for adskillelse”, kan nye designløsninger laves af genanvendte materialer.

GIV BRUGTE LAMPER ET LANGT LIV…

ReDesign: Lysarmaturer forvandlet til en helt ny klassiker…

Dette armatur er oprindeligt almindelige lysarmaturer fra dagligvarebutikker, der er forvandlet til en ny potentiel klassiker. JUDD kan monteres som påbygget lys på loftet eller som nedhængt lysarmatur.

ReDesign: Multifunktionel pendel/spot på én og samme tid…

Designeren Smith Hammer Lassen har udnyttet lysets tekniske funktioner og bragt UpMag-lampen ind i en ny æra ved at tilføre den gamle lampe en helt ny multifunktionel pendel funktion. Lampens ballast leveres som standard med upcyclet marmor, men kan også redesignes med andre materialer.

ReCreate: Multifunktionel lampe lavet af affald…

Den akustiske lampe GAIA er dansk designet og lavet af 100% PET, hvor minimum 75% kommer fra genanvendte plastikflasker. Der går ca. 110 plastikflasker til én lampe. Alle delkomponenter i lampen kan genbruges igen og igen.

Vil du vide mere om konceptet? Book et gratis og uforpligtende møde:

  Hvorfor bør du vælge en cirkulær belysning?

  • Du får et sundere lys

  • Det er energibesparende

  • Du får lavere omkostninger

  • Det er bedre for miljøet

  ØNSKER DU PERSONLIG RÅDGIVNING?

  FIND DIN KONTAKTPERSON

  Vores 40 dygtige konsulenter sidder klar til at rådgive dig

  FIND DIT NÆRMESTE SHOWROOM

  Vi har 4 showrooms fordelt rundt i hele landet