LANGSIGTET INDRETNING MED TCO

TCO betyder “Total Cost of Ownership” – eller de totale omkostninger for et produkt for kunden. Det er altså en beregning af produktets pris som omfatter omkostninger som, købsomkostninger, driftsudgifter, leveringsudgifter, procesomkostninger, reparationer og vedligeholdelse i hele produktets levetid. Med andre ord betyder TCO “sund fornuft”, da beregningen gavner både budget og miljø.

Når virksomheder står over for en totalindretning eller flytter i nye domiciler, kan en mere langsigtet og bæredygtig indretningsløsning betale sig – i stedet for blot at opdatere udaterede møbler med nye og billige produkter. Ved hjælp af TCO-beregninger kan vi hjælpe din virksomhed med at få et hurtigt indblik i, hvilken indretnings- og leveringsløsning der kan gavne dit budget og miljøet på længere sigt.

Få hjælp til TCO beregninger og en langsigtet indretning af vores konsulenter – book et møde via formularen nedenfor.

BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE

  DET FÅR DU

  • Et uforpligtende og gratis møde

  • Professionel rådgivning af vores konsulenter

  • Rådgivning til en langsigtet indretning

  • Beregninger af de totale omkostninger

  • En indretning der gavner budget og miljø

  • Fokus på dine behov og ønsker

  • Et bredt sortiment af kvalitetsmøbler

  • Konkurrencedygtige priser

  FOKUS PÅ EN MERE BÆREDYGTIG INDRETNING

  Hos Daarbak Design har vi mange års erfaring med kontorindretning til både private og offentlige virksomheder. Vi udvikler indretningsløsninger med omtanke for mennesker og miljø. Vores mål er at udvikle unikke løsninger, som skaber øget trivsel og arbejdsglæde. Vi lytter til vores kunders behov og ønsker gennem en tæt dialog at skabe den helt rigtige løsning – også på lang sigt.

  Det har gjort os til én af Danmarks førende leverandører af møbler og indretningsløsninger – og førende inden for TCO-beregninger. Vi ønsker at gå forrest i kampen for kloden ved at erstatte den lineære tankegang med en mere cirkulær tilgang. Ikke mindst når det gælder indretning, hvor det både gælder om at tænke mere bæredygtigt og langsigtet. Til glæde for både miljøet og økonomien. Det er derfor, vi indretter med omtanke.

  FREMTIDENS INDRETNING

  Flere virksomheder er begyndt at få øjnene op for at indrette ud fra forståelsen af, at en medarbejder har forskellige behov for indretning og at en arbejdsdag består af forskellige aktiviteter. Aktiviteter, der til tider kræver mulighed for samarbejde og kreativ udfoldelse, men som også kræver mulighed for ro og fordybelse.

  Se udvalget af mere
  bæredygtige produkter