Respekt for verden omkring os

Vi tager vores ansvar alvorligt. Ikke kun fordi det er det rigtige at gøre, men fordi det er god forretning. Derfor opfordrer vi også vores kunder til at undersøge, hvor og hvordan de kan optimere, effektivisere og skabe mere bæredygtige processer. Det giver værdi for både virksomheden og resten af verden.

Cirkulær økonomi

På indretningsområdet tilbyder vi flere forskellige cirkulære løsninger med formålet at reducere spild, sikre mere bæredygtig genanvendelse og garantere ansvarlig destruktion. Ved indledning af nye samarbejder foretages altid en vurdering af potentialet for videreudnyttelse af produkter og inkorporering af mere bæredygtige løsninger.

TCO – vi skaber resultater sammen

TCO står for Total Cost of Ownership og beskriver den totale omkostning, som et produkt har, inklusiv alt hvad der måtte indgå i processen forude for, under og efter købet. Med en TCO-beregning får I som virksomhed dokumentation på, at vores aftale giver værdi for din virksomhed. Og vi er sikre på, at du bruger os optimalt som leverandør.

Miljømærkning

I Daarbak Group ønsker vi at hjælpe vores kunder med at træffe mere bæredygtige beslutninger. Du vil derfor kunne støde på produkter, der er certificeret med enten Svanemærket, EU-Blomsten, PEFCTM eller FSC®-mærket, når du handler på vores webshop. På den måde ved du, at det er et bedre valg – for mennesker, miljø, klima og jordens ressourcer.

Ansvarlighed – en principsag

Vi er en del af FN’s Global Compact og Global Compact Network Denmark – henholdsvis verdens største initiativ for ansvarlig forretning og Danmarks største netværk for ansvarlige virksomheder. Med afsæt i ti grundlæggende principper arbejder vi for at gøre en forskel inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption samt de 17 verdensmål.

ISO 14001 – miljøarbejde med retning

Vi er ISO 14001 certificeret i miljøledelse.
Vores miljøledelsessystem bidrager til kontinuerlig forbedring af vores indsats omkring miljø, og vi udvikler og forbedrer løbende systemet, så vi mindsker vores miljøpåvirkning internt og i samspil med kunder og leverandører. Vi er langt fra i mål. Men vi lover, at vi er ambitiøse. For vi arbejder efter devisen, at vi hver dag skal gøre det bedre, end vi gjorde i går.

Miljøpolitik – ikke bare varm luft

Daarbak Group ønsker at tage aktiv del i den bæredygtige omstilling af det danske erhvervsliv. Ikke fordi vi skal, men fordi det er sund fornuft. For at understøtte den bæredygtige udvikling har vi defineret en miljøpolitik, som beskriver de krav, vi stiller til os selv, og som vi ønsker at leve op til gennem vores indsatser på tværs af virksomheden.

ØNSKER DU PERSONLIG RÅDGIVNING?

FIND DIN KONTAKTPERSON

Vores 40 dygtige konsulenter sidder klar til at rådgive dig

FIND DIT NÆRMESTE SHOWROOM

Vi har 4 showrooms fordelt rundt i hele landet