LANDSDÆKKENDE LEVERANDØR OG 100% DANSKEJET

Daarbak Design er en 100% danskejet virksomhed. Vi er en af Danmarks største leverandører af løsninger og indretninger til kontor, uddannelse, sundhed og pleje.

I Daarbak Design sætter vi barren højt, når vi løser jeres indretningsopgaver. Vores kerneværdi er troværdighed og vi gør en dyd ud af, at forstå jeres virksomheds DNA, samt lytte til jeres behov og ønsker. Vores fornemste opgave er at rådgive, vejlede og være jeres professionelle sparringspartner.

OVER 50 ÅRS ERFARING INDENFOR INDRETNING

Som landsdækkende virksomhed kan vi levere stort set alle slags kontormøbler til konkurrencedygtige priser. Vores 40 konsulenter har stor erfaring med både B2G og B2B salg og går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller lovgivning. Vi ønsker kun at levere møbler i høj kvalitet og som passer til jeres kontor-æstetik.

Udover vores mange dygtige konsulenter har vi også kreative indretningsarkitekter, der sidder klar med visuelle oplæg eller nye skræddersyede løsninger. Har I allerede en arkitekt tilknyttet, samarbejder vi meget gerne og tilbyder assistance fra egne tegnestuer.

SAMMEN KAN VI GØRE EN FORSKEL

Det er vigtigt for os at være en ansvarlig virksomhed med fokus på et cirkulært værdisæt, hvor miljø, bæredygtighed og social ansvarlighed er i fokus. Sammen med vores partnere og leverandører har vi fokus på at begrænse anvendelsen af råstoffer ved at fremme genanvendelse og mindske affaldsbortskaffelse. Det er vigtigt for os, at vores leverandører har samme ansvarlige vision som os, og vi ser helst, at de har en ISO14001-, ISO 9001- og/eller ISO 9014-certificering, samt arbejder med egne kvalitets- og miljøstyringssystemer. Sammen kan vi gøre en forskel og gå en lysere fremtid i møde.

MERE OM OS…

SKI LEVERANDØR – 50.30 + 50.31

Leverandør af møbler til kommunerne og staten

JOB HOS DAARBAK DESIGN

Vil du være en del af vores team?

FSC®-CERTIFICERET

Vi er certificeret og medlem af FSC® Danmark

ØNSKER DU PERSONLIG RÅDGIVNING?

FIND DIN KONTAKTPERSON

Vores 40 dygtige konsulenter sidder klar til at rådgive dig

FIND DIT NÆRMESTE SHOWROOM

Vi har 4 showrooms fordelt rundt i hele landet