VIL DU HAVE DESIGNMØBLER AF DIT EGET PLASTAFFALD?

Plastaffald er vores nye råvare, og nu kan du sidde i dit eget…

Konceptet ‘MyTrash’, som er udviklet af designvirksomheden HOUE, giver affaldssortering en helt ny betydning og gør det langt mere nærværende. HOUE og Daarbak Design har indgået et samarbejde, som gør det muligt for arbejdspladser og private at forvandle eget plastaffald til langtidsholdbare designmøbler. 

Via en App kan du følge, hvor meget affald du har indsamlet…

Tilmeld dig MyTrash-konceptet og download derefter app’en ‘MyTrash’, der hentes i App Store eller Google Play. Alt du skal gøre er, at sortere dit hårde plastaffald samt booke afhentninger gennem app’en – vi sørger for resten. I app’en kan du som plastindsamler følge med i, hvor tæt du er på at have nået dit mål for indsamlingen.

I MyTrash universet kan du indsamle dit plastaffald på tre måder…

Skal man som stor virksomhed bruge mange møbler, kan man vælge selv at indsamle de ton plast, der skal til. Der er også mulighed for at lave en indsamling i fællesskab med andre virksomheder. Har man et akut behov, kan man også få møblerne leveret og forpligte sig til at samle ind efterfølgende og dermed blive ‘affaldsneutral.’

Solo…

Indsaml selv det plastaffald som skal bruges til dine ønskede møbler.

Fælles…

Flere virksomheder kan i fællesskab indsamle affald i en større pulje.

Dynamisk…

Få ønskede møbler fra vores lager og saml efterfølgende plastaffald ind.

FRA DIT PLASTAFFALD TIL DIT VALGTE MØBEL…

FALK

Sædet er lavet af 75% affaldsplast fra danske husholdninger, 20% glasfibre samt 5% farvepigment. Stolen fås med 5 forskellige stel typer i enten stål, aluminium eller massiv olieret eg. Fås med eller uden polstret sæde i 4 farver, som er i 98% genanvendt polyester.

Designet af Thomas Pedersen.

NAMI

Stolens sæde er lavet af 97% affaldsplast fra danske husholdninger samt 3% farvepigment. NAMI serien består af en spisebordsstol og et cafébord til outdoor med plastiksæde på et pulverlakeret stål stel. Stolene er monocolor og fås i 4 farver.

Designet af Hans Thyge & Co.

RECLIPS

Sædet er lavet af 97% affaldsplast fra danske husholdninger samt 3% farvepigment. Kollektionen består af spise-, bar-, læne- og gyngestole med plastlameller på et pulverlakeret aluminium stel og med armlæn i bambus eller aluminium. Stolene er monocolor og fås i 4 farver – med undtagelse af barstolen, som kun fås i sort.

Designet af Henrik Pedersen.

Bliv din helt egen råvareleverandør…

Du kan altså nu blive din helt egen råvareleverandør og sikre dig, at dit omhyggeligt sorterede plastaffald genbruges som lokal råvare. En råvare der ikke æder af klodens sparsomme ressourcer, fordi det findes i dynger lige nede i affaldsspanden.

Tilmeld dig ‘MyTrash’ eller book et uforpligtende møde

  Sådan fungerer det:

  • Når man har tilmeldt sig MyTrash, sorterer og indsamler man hård plast i klare affaldssække

  • Når en eller flere poser er fyldt med plast, bestiller man afhentning via MyTrash app’en, der hentes i App Store og Google Play

  • Labels med dit eller arbejdspladsens navn påsættes poserne med plastikaffaldet

  • HOUE registrerer plasten løbende, så man hele tiden kan holde sig orienteret via app’en

  ØNSKER DU PERSONLIG RÅDGIVNING?

  FIND DIN KONTAKTPERSON

  Vores 40 dygtige konsulenter sidder klar til at rådgive dig

  FIND DIT NÆRMESTE SHOWROOM

  Vi har 4 showrooms fordelt rundt i hele landet