Hvem er vi?

Daarbak Design er en del af Daarbak Group A/S, som er en af de største, danskejede virksomheder indenfor møbelindretning og kontorforsyning.

Vi har 5 møbel-showrooms, 17 kontorforsyningsbutikker og 5 logistikcentre fordelt rundt i hele Danmark.

Vi leverer alt til det moderne kontor – alt fra komplette indretningsløsninger, møbler, blyanter og papir til digitale printere og scannere.

Med vores nye navn og brand ønsker vi at bygge Danmarks stærkeste totalleverandør til såvel private som offentlige virksomheder.

Vores nye navn

Daarbak Group A/S har en stolt historie, som går helt tilbage til 1898. Som den er i dag, er virksomheden resultatet af mange års opkøb og den er dermed sammensat af mange forskellige virksomheder. Virksomheden har hidtil været aktive i markedet gennem to brands Daarbak Design og Daarbak Redoffice.

Virksomheden kommer fremadrettet til at hedde Daarbak Group A/S med to divisioner Daarbak Design og Daarbak Redoffice. Ved at kombinere det bedste fra hver virksomhed har Daarbak Group A/S i dag en af de stærkeste positioner i markedet med en bred vifte af forretningsområder samt salgskanaler, som få kan matche.

Se vores brandingvideo her.

100% danskejet familievirksomhed

Daarbak Group A/S er en 100% danskejet familievirksomhed som drives ud fra to divisioner; Daarbak Design (Indretning & møbler) og Daarbak Redoffice (Kontorforsyning og firmagaver).

Daarbak Group A/S har den stærkeste ekspertise på tværs af mange forretningsområder og er den mest komplette leverandør af unikke indretningsløsninger samt alt til arbejdslivet.

Erhvervslivets totalleverandør

Med vores mange forretningsområder ønsker vi at hjælpe vores kunder med alt fra komplette indretningsløsninger, møbler, beplantning, kontormaskiner, kontorartikler, emballage og gaveartikler. Daarbak Design tilbyder unikke møbel- og indretningsløsninger.

Vi rådgiver om komplette indretningsløsninger til private og offentlige virksomheder. Med over 40 kompetente rådgivere, 5 showrooms samt 3 logistikcentre fordelt over hele landet er vi altid tæt på kunden og klar til at rådgive og hjælpe med enhver tænkelig udfordring.

Ønsker du personlig rådgivning?

FIND DIN KONTAKTPERSON

Vores 40 dygtige konsulenter sidder klar til at rådgive dig

FIND DIT NÆRMESTE SHOWROOM

Vi har 4 showrooms fordelt rundt i hele landet