Sådan skaber du akustiske rum i rummet

Flere og flere virksomheder begynder at inddele kontoret i aktivitetszoner, hvor det i højere grad handler om at skabe adfærd og trivsel for den enkelte medarbejder samt have øje for nye arbejdsmetoder. Det betyder flere fleksible arbejdspladser, forskellige fælles mødeområder og mulighed for at bruge og udnytte alle kvadratmeter i virksomheden.

Giv det åbne kontormiljø et helt nyt udtryk og betydning

Rum-i-rummet møbler en god løsning til at danne nye rumfornemmelser i alt fra små til store kontormiljøer. Du kan både skabe arbejdsstationer og afskærme møderum på en dekorativ og komfortabel måde, som både giver rummet et helt nyt udtryk og betydning samt tilfører det åbne rum en bedre udnyttelse og akustik.

Afskærmning findes i alle udformninger

Afskærmning findes i en række forskellige udgaver og udformninger. Fra fleksible skærmvægge, der kan bruges til at skabe rum i rummet og nemt flyttes efter behov, samt bordskærmvægge der er monteret på de enkelte borde og giver mulighed for fordybelse.

Når akustik og smukt design går hånd i hånd

Er der behov for mere effektiv dæmning af støjen, er akustikplader til både væg og loft ikke blot med til at lydisolere, men ser også dekorative ud og et godt bevis på, at god lyd og smukt design kan gå hånd i hånd.

Når arbejdsdagen kræver mulighed for samarbejde og fordybelse

Standartløsninger er altså ikke længere optimale, når det gælder indretningen af fremtidens kontorer. Flere steder er man i stedet begyndt at få øjnene op for at indrette ud fra forståelsen af, at de forskellige generationer af medarbejdere har forskellige behov for at yde optimalt og at en arbejdsdag består af forskellige aktiviteter. Aktiviteter der til tider kræver mulighed for samarbejde og kreativ udfoldelse, men som også kræver mulighed for ro og fordybelse.

RUM-I-RUMMET MØBLER

Se et online udvalg af akustiske rum-i-rummet løsninger

ØNSKER DU PERSONLIG RÅDGIVNING?

FIND DIN KONTAKTPERSON

Vores 40 dygtige konsulenter sidder klar til at rådgive dig

FIND DIT NÆRMESTE SHOWROOM

Vi har 4 showrooms fordelt rundt i hele landet