VI INDRETTER FREMTIDENS SKOLE

Gennem mange år har Daarbak Design leveret møbler og indretningsløsninger til alle trin indenfor det danske uddannelsessystem. Vi udarbejder løsninger til den moderne skole og arbejder på at skabe positive læringsmiljøer til alle aldre. Vi kan skræddersy indretningen, så den passer til jeres specifikke uddannelsesinstitutions behov, og vi har stor erfaring med at skabe kreative løsninger som inspirerer og motiverer både elever og lærere.

VI HJÆLPER DIG TIL ET GODT MILJØ

Hos Daarbak Design ved vi nemlig, hvor vigtigt det er, at skabe et godt studiemiljø der understøtter såvel læring som trivsel hos både studerende og personale. Og netop trivsel er i højsædet i disse år. Det skyldes ikke mindst en ny generation af studerende, der ved hvad de vil have. Unge, som stiller krav – både til sig selv og til deres omgivelser.

FÅ ET ATTRAKTIVT STUDIEMILJØ

Men hvordan ser et attraktivt studiemiljø så ud i dag? Kan man få ergonomi og økonomi til at gå op i en højere enhed? Kan man få plads til både pauser og pensum? Fleksibilitet og funktion? Det mener vi hos Daarbak Design og vi arbejder hver dag med at implementere netop den indretning der understøtter såvel trivsel som læringsprocessen bedst muligt.

Få inspiration til jeres studiemiljø

Menneskets evne til at koncentrere sig er kort og er i løbet af dagen tilmed aftagende. Heldigvis er der sket meget, siden dengang vi sad på rad og række. I dag tænker man indretning på en helt anden måde, fordi man erfaringsvis ved, at indretningen har stor betydning for vores indlæringsevne.
Klik på “SE KATALOGET” og find inspiration til jeres næste indretningsprojekt.

SE CASES…

The Kitchen

THE KITCHEN AALBORG UNIVERSITET

Indretning af zoner for samarbejde og innovation

VIBORG KATEDRALSKOLE

Innovativ totalindretning af Viborg katedralskole

CHRISTIANSMINDE HOTEL

Indretning til tidens undervisnings- og læringsformer

ØNSKER DU PERSONLIG RÅDGIVNING?

FIND DIN KONTAKTPERSON

Vores 40 dygtige konsulenter sidder klar til at rådgive dig

FIND DIT NÆRMESTE SHOWROOM

Vi har 4 showrooms fordelt rundt i hele landet

LEVERANDØR TIL DEN OFFENTLIGE SEKTOR

Daarbak Design er udvalgt leverandør af møbler til staten og kommunerne i landet, SKI-aftale 50.30 Møbler + 50.31 Møbler.