Projektkonsulent med passion for møbler og erhvervsindretning

Vil du være med til at skabe fremtidens arbejdsplads?

Som Projektkonsulent bliver din vigtigste opgave at skabe og løse bæredygtige indretnings- og møbelprojekter med fokus på at inspirere, rådgive og vejlede kunder. Du vil blive en del af et dynamisk team, som arbejder hver dag for at udvikle løsninger til nye og eksisterende kunder.

Lyder det tiltalende, så er det her måske stillingen for dig.

Jobbet

Som Projektkonsulent bliver du en del af vores team, som arbejder primært med B2B-kunder. Du vil have din daglige gang ude hos kunderne samt i vores afdeling i Roskilde.

Jobbet som Projektkonsulent indebærer:

  • Salg og udarbejdelse af indretnings- og møbelprojekter
  • Evnen til at indgå i partnerskaber med kunder, hvor vi rådgiver om arbejdspladsens udvikling. Her hjælper vi med at skabe fremtidens kontor, som er konstant under udvikling. Ofte vil vi i den forbindelse rådgive om bæredygtige udviklingsmuligheder
  • Evnen til at skabe et stærkt samarbejde med kunder, arkitekter og leverandører
  • Et stort fokus på internt samarbejde. Vi har mange andre teams af specialister i virksomheden, som arbejder inden for eksempelvis beplantningsfaget. Det er vigtigt at skabe de gode relationer internt og bringe andre specialister i spil, når det er til fordel for kunderne
  • Deltagelse i diverse salgsskabende aktiviteter som workshops, netværksarrangementer og inspirationsture
  • Aktiv deltagelse i et team, hvis kultur og fundament er at innovere og udvikle erhvervsindretning og møbelsalg til og for vores kunder. Teamets ambition er at skabe stor vækst de kommende år, så du vil indgå i et team med ambitiøse kollegaer, hvor der altid er plads til at tænke nyt og sparre om idéer, som vil komme vores kunder og miljøet til gavn

Kvalifikationer

Du er relationsstærk med en kommerciel baggrund – eventuelt kombineret med en videregående uddannelse. Det er en fordel, hvis du har erfaring med projektsalg/løsningssalg eller konsulentfaget. Det er ikke et krav, at du har kendskab til møbler eller erhvervsindretning på forhånd, men du skal ønske at udvikle denne faglighed.

Derudover kan du nikke genkendende til nedenstående:

  • Du mestrer at skabe løsninger, som giver værdi for virksomheden og vores kunder
  • Du er forhandlingsstærk og kan lukke aftaler. I den forbindelse er du tålmodig og vedholdende, da projektsalg kan trække ud
  • Du holder dig opdateret på de nyeste trends, er kreativ og kan pitche dine idéer professionelt over for kunden
  • Du kan kommunikere/navigere på alle niveauer i kundens organisation
  • Du har det godt i rollen som rådgiver, da det ofte er dit ansvar at rådgive kunden i deres valg og køb
  • Du evner det gode samspil internt i organisationen og finder det naturligt at arbejde på tværs af afdelinger
  • Du forstår at opbygge og udvikle din egen kundekreds. Du synes, det er spændende at være proaktiv og selv opsøge projektsager
  • Du er selvstartende og arbejder godt både selvstændigt og i et team. Derudover er du god til at kommunikere åbent, har et godt humør og en masse energi
  • Du finder det naturligt at arbejde struktureret
  • Du er en kompetent IT-bruger og behersker Office-pakken – især Excel, Word og PowerPoint

Personlige egenskaber

Som person er du løsningsorienteret, resultatorienteret og præcis i din kommunikation. Du søger at rådgive kunden med forståelse for deres behov og den nyeste udvikling med henblik på at få skabt gode resultater for kunden og virksomheden.

Du er arbejdsom og har det bedst med at have mange bolde i luften, som du evner at løse struktureret.

Du har generelt en optimistisk og positiv tilgang til opgaver, mennesker og livet. Du er tillidsskabende og god til at opsøge og opbygge relationer på både kort og lang bane.

Du bringer selv know-how med ind i jobbet fra projektsalg eller konsulentfaget og ønsker at bidrage til afdelingens vækstrejse.

Vi tilbyder

Scan Office Group er én af de førende spillere på markedet. Vi er en landsdækkende organisation med ca. 400   medarbejdere.

Du får en unik mulighed for at få din daglige gang i nogle af Danmarks største virksomheder.

Der er her tale om en fuldtidsstilling med stort ansvar samt gode og engagerede kolleger i en uformel, dynamisk og innovativ organisation. Lønpakken suppleres af en god pensionsordning med sundhedssikring samt eventuel bilordning. Stillingen indeholder en stor grad af frihed, hvor du selv står for planlægningen af din hverdag.

For den rette person vil der være særdeles gode udviklingsmuligheder, såvel fagligt som personligt. Vi hjælper og støtter dig naturligvis i din udvikling undervejs. På sigt vil der være mulighed for individuel uddannelse og kompetenceudvikling.

Du får stillet produkter, materialer og et velfungerende koncept til din rådighed – alt sammen med henblik på at du kan opnå succes i stillingen.

Yderligere information

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Salgsdirektør Morten Lauritsen på mobil 2550 7022.

Ansøgning

Er dette noget for dig så skynd dig at sende os din ansøgning. Vedhæft dit CV og eventuelle andre relevante bilag. Vi ønsker en snarlig ansættelse og afholder derfor løbende ansættelsessamtaler. Vi tillader os at ansætte, så snart vi har den rette kandidat. Derfor er ansøgningsfristen den 10. april 2022 blot en indikator af, hvornår vi fjerner jobopslaget.

Send din ansøgning her

OM DAARBAK DESIGN

Daarbak Design er en danskejet virksomhed. Vi er en af Danmarks største leverandører af løsninger og indretninger til kontor, uddannelse, sundhed og pleje.

DAARBAK DESIGN GROUP ER LANDSDÆKKENDE LEVERANDØR AF ALT TIL KONTORET
Daarbak Group A/S er en af de største danskejede virksomheder indenfor møbelindretning og kontorforsyning. Koncernens møbeldivision har hovedsæde i Herlev mens kontorforsyningsdivisionen har hovedsæde i Esbjerg. Virksomheden har kontorforsyningsbutikker og møbel showrooms fordelt rundt i hele Danmark. Herfra sælges alt til det moderne kontor – alt fra komplette indretningsløsninger, møbler, blyanter og papir til digitale printere og scannere. Virksomheden beskæftiger ca. 250 medarbejdere og omsætter årligt for over 650 mio. kr.