Sammensæt din egen servicepakke

Daarbak Design tilbyder en skræddersyet service­pakke, hvor du har mulighed for at forme den optimale arbejdsplads gennem et udvalg af nøje afstemte ydelser.

 

Hos Daarbak Design kan du frit sammensætte en palette af tjenester, der opti­merer alle aspekter af din virksomheds fysiske rum og faciliteter, så du kan fokusere på at drive og udvikle forretningen. Du får en service, der dynamisk tilpasser sig dine ønsker og skaber de bedste rammer for din virksomheds udvikling.
 

Ethvert indretningsprojekt starter med en idé. Vi hjælper med at skabe det perfekte afsæt gennem planlægning, forberedelse og projektledelse.

Fra rådgivning og strategisk planlægning til genbrug og upcycling af møbler. Vi har viden og værktøjerne til at navigere gennem store, komplekse indretningsprojekter.

Lige fra flytning, håndtering og rømning af møbler til videresalg, donation og bortskaffelse af overskudsinventar. Vi klarer det hele.

Fra transport og montering til den sidste kontrol, der sætter prikken over i’et. Vi følger projektet til dørs, og vi siger først farvel, når hele opgaven er løst.

Vi evaluerer og servicerer. Vi spørger og følger op. Både før, under og ikke mindst efter levering – for at skabe den oplevelse, vores kunder forventer og fortjener.

Vil du vide mere?

Få individuel rådgivning af en af vores konsulenter.