Indretning

Alle organisationer er forskellige.

Det samme er deres behov. I Daarbak Design har vi viden og værktøjerne til at navigere gennem store, komplekse indretningsprojekter. Fra rådgivning og strategisk planlægning til genbrug og upcycling af møbler. Vi ser helheden – og vi tænker altid detaljen ind i en større sammenhæng for at udvikle løsninger, der giver mening, skaber værdi og gør en forskel.

Space planning

Rum danner ramme om vores hverdag, og de har stor betydning for den måde, vi lever, arbejder og lærer på. I Daarbak Design forstår vi vigtigheden af at organisere og udnytte kvadratmeterne på den bedst mulige måde for at imødekomme de forandringer, der altid banker på døren.

 

Med space planning arbejder vi med strategisk planlægning og indretning af de fysiske rammer. Vi identificerer, analyserer og visualiserer, og vi kortlægger arbejdsprocesser, udfordringer og behov. Alt med henblik på at udvikle optimale indretningskoncepter og planløsninger, der skaber sammenhæng, giver dynamik og sikrer fleksibilitet – nu og i fremtiden.
 

Inventarregistrering

Gode indretninger kræver et godt overblik. Med en fuld inventarregistrering kan I samle en masse brugbare data om jeres møbler og inventar. Det giver jer mulighed for at planlægge og skabe det bedste grundlag for fremtidige beslutninger. Både hvis I vil arbejde strategisk med kloge kvadratmeter eller blot sikre en effektiv flytning eller rokade.

 

Registreringen foregår via en digital platform, som rummer alle de nødvendige oplysninger og informationer, I har brug for om jeres inventar. På den måde ved I præcist, hvad I har, og hvor det står. Og I kan nemt matche den nuværende inventarpulje med jeres fremtidige behov.

Genbrug og upcycling

I Daarbak Design indretter vi med sund fornuft. Vi tænker i mere bæredygtige baner, hvor ressourcer udnyttes effektivt, og mindst muligt går til spilde. Derfor arbejder vi tæt sammen med leverandører og samarbejdspartnere, som ønsker at bidrage til den grønne udvikling ved at forene design og æstetik med ansvarlig produktion.

 

Vores udgangspunkt er altid kundens behov. Men vi er ikke bange for at udfordre og inspirere til, hvordan deres eksisterende møbler og materialer kan genbruges og genanvendes, så de kan skabe en ansvarlig indretning med ordentlig og omtanke.

Nyt og brugt inventar

Møbler er ikke bare møbler. De definerer rummet og påvirker måden, vi omgås hinanden. De sætter scenen – og de skaber stil, stemning og sammenhæng. I Daarbak Design ønsker vi at inspirere til det rigtige møbelvalg, hvad enten det er klassisk design, moderne æstetik eller en kombination af begge dele.

 

Vi giver jer et rum af muligheder. Alt fra arkitekttegnede designklassikere og secondhand-møbler til nye, miljøcertificerede møbelkollektioner. Uanset hvilket udtryk I ønsker, guider vi jer i den rigtige retning og skaber unikke rum, der understøtter jeres identitet og behov.

Grønne planter

Sammen med vores datterselskab Daarbak Indoordesign skaber vi rum og plads til at dyrke naturen. For os er planter ikke bare pynt – de er afgørende for at danne inspirerende miljøer, der beriger og begejstrer – og hvor mennesker kan mødes, trives og udfolde sig.

 

Vi har sans for detaljen og blik for helheden. Vores fokus er at sikre et harmonisk udtryk gennem kreative og karakterfulde planteløsninger, der ikke kun fuldender indretningen, men også fremmer trivsel og et sundt indeklima. Mulighederne og fordelene er mange, når det kommer til grøn indretning – og vi guider jer gerne gennem hver og en.