Besked

Bemærk venligst, at grundet sommerferie, vil afsendelse af lagervarer først ske fra den 29. juli

Borde
Oplev vores udvalg af

barborde

Four Design FourResting 80 x 60 cm bord

Pr. stk.

Fra
8.641,25 kr.
Four Design FourResting 80 x 60 cm bord

FOU-12221

Leveringstid: 3-6 uger
HAY CPH 20 barbord Ø70 cm

Pr. stk.

Fra
6.399,00 kr.
HAY CPH 20 barbord Ø70 cm

HAYCPH2070

Leveringstid: 3-6 uger
Four Design FourResting Ø80 cm bord

Pr. stk.

Fra
9.282,50 kr.
Four Design FourResting Ø80 cm bord

FOU-12266

Leveringstid: 3-6 uger
Savir Design Gate Barbord H1050 Ø 70, Sort Stel, Sort Laminat

Pr. stk.

4.479,00 kr.
Savir Design Gate Barbord H1050 Ø 70, Sort Stel, Sort Laminat

5116500

Leveringstid: 3-6 uger

Barborde giver karakter til kontoret, mødelokalet eller kantinen.

Et barbord kan bruges i mange sammenhænge og er velegnet til at skabe en uformel mødezone, arbejdsstation eller til at bryde indretningen i kantinen. Det høje barbord er ideel i eks. store fællesrum, kantinen eller i aulaen, hvor der indimellem skal holdes større arrangementer. Vores barborde fås i mange varianter og størrelser, hvilket giver dig mulighed for at finde det barbord, der passer til dine ønsker.

Vi har barborde fra mærker som Cube Design, Fumac, Danerka og Sagax. Bordene varierer i designstilen, hvilket betyder, at du hos Daarbak Design blandt andet kan finde runde barborde, som kan bruges i en kantine eller i vente/hvile områder. I vores sortiment finder du også rektangulære højborde, hvor du kan sidde 2-4 personer på hver side af bordet. Se også vores mange barstole eller højstole, som passer til disse borde.

Er du i tvivl om, hvilket bord du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon. Er bordet ordreproduceret leveres det typisk inden for 3-4 uger. Vi leverer fragtfrit til erhvervsadresser i Danmark.

Højborde – godt alternativ til de traditionelle borde.

Med et højt barbord kan du skabe et naturligt samlingspunkt, som I kan stå op omkring. Fordelen ved at stå op er, at du øger blodtilførslen i benene, samtidig med at det kan tage presset af ryggen. Det er særligt for de medarbejdere, der sidder meget ned i løbet af en dag, at det kan være en fordel at have disse højborde, hvor medarbejdere naturligt vil mødes.

Hvis I ønsker at kunne veksle mellem at stå op og sidde ned, kan I vælge at tilføje barstole eller højstole rundt om bordet, så medarbejderen selv kan skifte fra ståstilling til siddestilling.

Daarbak Design leverer barmøbler til en lang række virksomheder, offentlige institutioner og undervisningssektoren. Vores højborde bliver primært produceret i Danmark, men vi kan også tilbyde borde fra Italien.

Fra Fumac, der producerer borde fra deres fabrik i Vinderup, kan du finde barbordet Switch. Switch barbord er designet af Busk og Hertzog, og resultatet er blevet et smukt rundt højbord, der fås i forskellige størrelser på bordpladen samt i et flot og eksklusivt stel, hvor du kan vælge mellem sort eller krom.

Som alternativ til Fumac leverer vi også høje barborde, der er designet og produceret af Cube Design. Virksomheden i Hammel producerer blandt andet bordene, Amigo, High Cube og Lite Cube. Amigo barbord fås i seks forskellige bordpladestørrelser og har en højde på 104 cm. Stellet leveres i krom, hvilket tilføjer bordet et eksklusivt finish. Med bordet High Cube og Lite Cube får du et rektangulært højbord, som består af en bordplade, 2 gavle og en fodstøtte. 

En tredje mulighed er barbordet Boston fra Danerka, der tilbyder et andet design end de mere klassiske barborde. Bordet har en afrundet bordplade, som hviler på et moderne bordstel, der har en fodstøttesøjle, hvilket forbedrer siddekomforten. Bordet kan kombineres de mange flotte barstole, som Danerka også tilbyder.

Sidst men ikke mindst kan du vælge højbord fra italienske Sagax, som tilbyder flere borde i et enkelt design. Bordene varierer fra det moderne, høje cafeborde til det mere traditionelle med et klassisk søjlestel. Husk vi også tilbyder et stort udvalg af barstole, som du finder her.