Beplantning

Giv plads til planter

Indretning handler om at skabe rum, hvor der er plads til, at mennesker kan trives, spire og vokse. Og her er planter det, der kan gøre hele forskellen. Sammen med Daarbak Indoordesign skaber vi kreative og karakterfulde plantemiljøer, der beriger og begejstrer. På kontoret, i klasseværelset eller i fællesområdet.

 

Vi har stærke kompetencer – og de spænder vidt. Lige fra levering af enkelte planter, potter og krukker til design og udvikling af hele koncepter, som binder indretningen sammen. Vi er eksperter i beplantning. Og vi rådgiver, vejleder og inspirerer til levende og dynamiske rammer, hvor planter ikke bare er pynt, men en naturlig del af helheden.

Naturlige fordele

Trends og tendenser kommer og går. Men gode, grønne løsninger består. For os hænger indretning og planter uløseligt sammen. Og vores fokus er at skabe sunde og behagelige miljøer med planter, der både spiller en æstetisk og funktionel rolle i indretningen.

 

For ikke nok med, at de giver et friskt pust og et skud farve til indretningen, har de også andre gode egenskaber, som kan bidrage til et bedre indeklima – både når det drejer sig om at rense luften og dæmpe lyden i rummet. Der er mange fordele ved at bringe naturen indenfor. Og dem vil vi gerne fortælle mere om.

En skov af muligheder

Et moderne rum er indrettet med øje for naturens glæder, som rummer en rig variation. Ranke og slanke. Fyldige og frodige. Enkle og elegante. Og i mange forskellige nuancer og teksturer. Mulighederne er mange. Og vi er klar til at guide jer gennem hver og én.

 

Vi elsker grønne løsninger. Både ude og inde. Og uanset om det er mosvægge, hængeplanter eller træer, tilbyder vi et stilsikkert sortiment af smukke planter. Alt fra de små, diskrete planter, der tilføjer noget ekstra, til de store og sprudlende arter, som skaber opmærksomhed og gør indtryk.

Jordnær planteservice

God planteservice hænger ikke på træerne. Men det er, hvad I får hos os. Sammen med Daarbak Indoordesign har vi en unik kompetence inden for pasning og pleje af planter. Vi tilbyder samlede og skræddersyede løsninger. Og med en serviceaftale skal I ikke bekymre jer om at holde dem sunde og velplejede – det gør vi. I hele landet. Og altid med professionalisme, omhu og et smil på læben.

 

Vi har grønne fingre. Men vi er ikke grønne i faget – tværtimod. Vi har nemlig mere end 25 års erfaring med at skabe gode, grønne rammer. Det betyder, at vi går i dybden. Både når det drejer sig om vores kunder og vores arbejde. Og vores rådgivning tager altid udgangspunkt i den enkeltes ønsker, behov og indretning. På den måde får I en individuel løsning, der ikke kun matcher budgettet, men også omgivelserne.

”De fysiske rammer er blevet en vigtig faktor for at tiltrække og fastholde medarbejdere. Folk vil ikke længere arbejde i grå og kedelige miljøer – de vil have attraktive omgivelser, som både er funktionelle, indbydende og inspirerende. Og her spiller planter en afgørende rolle.”

 

Michael Møller Villadsen, Direktør i Daarbak Indoordesign

Lad vores konsulenter hjælpe

Uanset om du har brug for hjælp til at gøre jeres indretning mere grøn eller ønsker et tilbud på planteservice, står vi til rådighed med tilbud og sparring.

Læs mere om

HimmerLand

Et himmerige af muligheder med fokus på æstetik og funktionalitet.

Driversnote

Fremgang kalder på forandring, da Driversnote flyttede ind i nye rammer.

Løsninger

Sammensæt en palette af tjenester til dit indretningsprojekt, og skab værdi med en totalløsning.