Levering

Vi følger projektet til dørs.

Hver detalje tæller. Derfor går vi meget nødig på kompromis – heller ikke når det kommer til levering. Vores kendetegn er punktlighed og præcision. Vi følger projektet til dørs. Og vi siger først farvel, når hele opgaven er løst. Det er vores måde at udtrykke vores engagement og forpligtelse til kvalitet. Vi insisterer på at efterleve det gennem hele processen. Fra transport og montering til den sidste kontrol, der sætter prikken over i’et.

Leverancestyring

Et vellykket projekt forudsætter, at alt kører efter planen. I Daarbak Design er vi drivkraften, der får det hele til at glide. Alt fra logistik og planlægning til koordinering af leverancer fra alle leverandører. Vi sikrer helhed, kvalitet og fremdrift gennem alle projektets faser. Og uanset hvilke udfordringer, vi møder, stræber vi altid efter at holde tidsplanen – og levere varen.

 

Som jeres dedikerede partner sætter vi samarbejdet forrest. Det betyder, I får en fast kontaktperson, som varetager dialogen, samler trådene og giver jer overblikket over projektet. Fra start til slut. Og uden løse ender.

Montering

Rum skaber ikke sig selv. Det kræver erfaring, viden og et skarpt øje for detaljen. I Daarbak Design leverer vi ikke kun inventaret – vi tilbyder også at montere det. Vi samler, installerer og håndterer løst og fast. Altid med den største omhu og præcision. Og vi går ikke, før alt står, hvor det skal. Tilsammen giver det en samlet og smidig levering, som skaber helhed og bidrager til totaloplevelsen.

 

Vi bruger kun vores egne, specialuddannede montører. Det sikrer, at vi opretholder den samme høje service, sikkerhed og tryghed gennem hele processen. Og det betyder, at vi kan stå inde for det, vi laver.

Kabling

Alle elementer har betydning for helhedsindtrykket i et rum. Og er der noget, der kan ødelægge det visuelle udtryk, er det kabler, som ligger og flyder. I Daarbak Design værdsætter vi æstetik og funktionalitet. Helt ned til mindste detalje. Derfor tilbyder vi effektiv og struktureret kabling af elektronisk inventar og IT-udstyr, der skaber sikkerhed, orden og ro for øjet.

 

Vi organiserer, tilslutter og sørger for, at alt fungerer, som det skal. Både skrivebordet, computerskærmen og lampen. Og vi sikrer, at alle ledninger er samlet, fastgjort og gemt af vejen. Korrekt, forsvarligt og altid med blik for æstetikken.

Rengøring

God service handler om at levere en ren oplevelse, der skinner igennem. Som en del af leveringen sørger vi for en grundig rengøring af møbler og inventar. Vi sikrer en grundig rengøring af alle overflader – helt uden for støv, skidt og snavs. Og vi tager naturligvis al emballage fra inventaret med retur, når vi er færdige.

 

Vi tænker på vores omgivelser – med god og grøn samvittighed. Derfor benytter vi miljøvenlige produkter i vores arbejde. Det sikrer en skånsom og effektiv kvalitetsrengøring – til gavn for inventar, indeklima og ikke mindst det miljø, der omgiver os alle sammen.

Afleveringskontrol

Vores mindset er, at ingenting er gjort, før det er gjort ordentligt. Derfor foretager vi en grundig slutkontrol af inventaret i forbindelse med arbejdets afslutning. Vi tester, afprøver og kontrollerer, at alt er monteret korrekt, fungerer optimalt og lever op til forventningerne. Og vi sørger for at lægge den sidste hånd på indretningen.

 

Vi sikrer omhyggelig og omfattende gennemgang, hvor vi går alle møbler efter i sømmene. Ned til mindste detalje. Intet overlades til tilfældighederne – hverken kvaliteten af materialer eller det samlede udtryk. Dét er vores måde at levere en helstøbt løsning.

Cases

Bliv inspireret og gå på opdagelse blandt vores mange cases.

Rengøring og vedligehold

Møbler er en investering, der er værd at værne om.

Viden

Find inspiration og viden om alt fra fremtidens arbejdsplads, til indretningen af et sundt arbejdsmiljø.