Om Daarbak Design

Vi er et 100% danskejet alternativ

Daarbak Design er ikke som de andre. Men hvad er vi så? Vi er en af Danmarks førende spillere i branchen inden for professionel rådgivning og salg af møbler og komplette indretningsløsninger til kontor, hotel, uddannelse, sundhed og pleje. Og med 4 showrooms og 3 logistikcentre fordelt over hele landet er vi altid i nærheden og rustet til enhver udfordring.

 

For os handler indretning om mere, end hvor møblerne skal stå. Vi designer og udvikler rum til mennesker. Og vi forvandler behov og idéer til unikke indretningskoncepter, der danner rammerne for oplevelser, udvikling og muligheder.

En del af noget større

Daarbak Design er fortællingen om faglighed, flid og fremsynethed. Det er fortællingen om stolthed og sammenhold. Og så er det fortællingen om værdier og visioner, der binder medarbejdere, kunder og løsninger sammen.

 

Vi er en del af Daarbak Group A/S – en af de største, danskejede virksomheder inden for møbelindretning og kontorforsyning til den private og offentlige sektor. Vi har rødder helt tilbage til 1898, og den historie er vi stolte af. I dag består Daarbak Group af to divisioner: Daarbak Design og Daarbak Redoffice. Sammen har vi styrken til at gå i detaljen – og smidigheden til at favne helheden.

Mere end møbler

I Daarbak Design er vi mange ting. Ansvarlige, ambitiøse og nærværende. Men vi er først og fremmest det, der skal til for at imødekomme behov, gøre en forskel og skabe værdi. På den korte og den lange bane. Vi sælger ikke bare et produkt – vi sælger løsningen på et problem. Og vi har erfaringen og ekspertisen til at være med hele vejen.

 

Vores vision er at være kundens foretrukne – og eneste – leverandør, der giver adgang til et bredt udvalg af forretningsområder på ét sted. Alt fra møbler, planter og komplette indretningsløsninger til genbrug og genanvendelse af materialer. Og mangler vi specialister, kan vi trække på kompetencer fra vores store netværk af leverandører og professionelle fagfolk.

Det tror vi på

Nye indretninger kan give udfordringer. Men det er det, vi er her for. I Daarbak Design har vi samlet de specialister, du har brug for. Over 120 mennesker, der kan hjælpe dig med møbler og indretning. Analyse og teknologi. Pleje og vedligehold. Mennesker, der arbejder sammen, udvikler sammen og skaber sammen. Mennesker, der er sammen om at levere de bedste resultater.

 

Vi er individer med forskellige erfaringer og fagligheder. Garvede og grønne. Specialister og strateger. Tænkere og praktikere. Alle med et fælles mål om at skabe den oplevelse, du forventer og fortjener.

Læs mere om

Cases

Bliv inspireret og gå på opdagelse blandt vores mange cases.

Viden

Find inspiration og viden om alt fra fremtidens arbejdsplads, til indretningen af et sundt arbejdsmiljø.

Løsninger

Sammensæt en palette af tjenester til dit indretningsprojekt, og skab værdi med en totalløsning.