Genbrug, rømning og donation

Rømning

Tiderne skifter, og ting ændrer sig. Rum får nye funktioner, pladsen bliver for trang, eller andet kan være årsag til, at behovet for nye indretninger opstår. Uanset efterlader det som regel en masse overskydende inventar, som skal afvikles. Vi forstår, hvis det føles som en kompliceret og udfordrende opgave. Og vi ved, at der findes en løsning.

 

Daarbak Bop Recycle er vores søsterselskab, der siden 2011 har specialiseret sig rømning og opkøb af brugte møbler fra kontordomiciler, institutioner og offentlige bygninger. De pakker ned, rydder op og håndterer alt fra A til Z. Og de giver den følelse af overskud, der ellers godt kan mangle i forbindelse med flytning, udvidelse eller andre omstændigheder.

Genbrug og genanvendelse

Bæredygtighed handler om at skabe de bedst mulige forhold for mennesker og miljø. Og netop dét er omdrejningspunktet, når Daarbak Bop Recycle opkøber brugte møbler. Med fokus på genbrug og genanvendelse forvandler de overskudsinventar til værdifulde kvalitetsprodukter og materialer, der kan bruges igen og igen. År efter år.

 

Langt størstedelen af det, de opkøber, bliver ompolstret, istandsat og solgt videre som secondhand-møbler. Og det inventar, der har for mange brugsspor, kildesorteres og upcycles til nye råstoffer. Alt sammen for at gøre en forskel og bringe os tættere på vores mål om en grønnere fremtid for alle.

Auktion og donation

Nye møbler koster – både på pengepungen og CO2-regnskabet. Heldigvis giver Daarbak Bop mulighed for at gøre et godt kup og en grøn forskel, når de hjælper virksomheder med at facilitere fysiske rømningssalg og auktioner af brugte møbler og andet overskudsinventar. Alt fra skabe, sofaer og skærmvægge til kunst, kontormaskiner og konferencestole.

 

Alle møbler har værdi – også dem, som ikke egner sig til at blive solgt videre. Derfor har Daarbak Bop Recycle oprettet et møbeldonationsnetværk – en platform, hvor frivillige foreninger, institutioner og andre nonprofitorganisationer, der har brug for en hjælpende hånd, kan få tilbud om at modtage brugt overskudsinventar – helt gratis.

Donationsnetværk – hvordan?

Genbrug er guld. Ikke kun for miljøet, men også for dem, som ikke har råd til at købe nyt. Med vores donationsnetværk er det vores ambition at forlænge levetiden på brugte møbler, så de igen kan gøre gavn og give glæde.

 

Alle nonprofitorganisationer kan nemt tilmelde sig donationsnetværket ved at udfylde vores kontaktformular. Det er gratis at være en del af – og det koster heller ikke noget at modtage møblerne. Når vi modtager møbler, som virksomheder ønsker at donere, sender vi en e-mail til alle medlemmer, der matcher med de møbler, der er tale om.

Læs mere om

Ansvarlig indretning

Indretning med fokus på ansvarligt design og produktion, genbrug og genanvendelse.

Viden

Find inspiration og viden om alt fra fremtidens arbejdsplads, til indretningen af et sundt arbejdsmiljø.

Løsninger

Sammensæt en palette af tjenester til dit indretningsprojekt, og skab værdi med en totalløsning.