Research

Ethvert indretningsprojekt starter med en idé.

Men det er langt fra alle, som bliver realiseret eller får den succes, som de fortjener. Det kan der være mange gode grunde til. Planlægning, forberedelse og projektledelse er blot nogle af dem. I Daarbak Design hjælper vi med at skabe det perfekte afsæt. Vi omsætter data til dialog. Vi tegner tanker, illustrerer idéer og skitserer strategien. Og vi reducerer gabet mellem vision og virkelighed.

Behovsafdækning

Et godt resultat kræver ikke alene produkter af høj kvalitet. Det kræver også fælles fokus og forståelse. Og det kræver et klart billede af, hvad der forventes, og hvilke krav der stilles. Derfor prioriterer vi altid en grundig indledende dialog, hvor vi gør status og afdækker de mål, visioner og specifikke behov, I har til indretningen.

 

Vi spørger og lytter aktivt for, at vores indsigter i sidste ende munder ud i konkret rådgivning, der driver jer fremad. Hvor er I nu? Hvad virker? Hvad virker ikke? For os er det første skridt på vejen mod en optimal løsning, der passer til jeres ønsker.

Projektledelse

Vejen til succes starter med god projektstyring. Som projektleder er vi bindeleddet mellem jer og øvrige projektdeltagere, og vores fornemmeste opgave er altid at være et skridt foran. Det betyder, at I får en stærk og kompetent samarbejdspartner, der kan lede og føre jeres indretningsprojekt trygt, sikker og effektivt i hus.

 

Vi rådgiver, tager ansvar og holder det store overblik under alle faser – lige fra skitsering til montering. Vi styrer processerne, sikrer fremdriften og sørger for at skabe de bedst mulige forudsætninger for, at I kommer fra A til Z.

Projektramme

Rum bliver ikke bygget på én dag. Rammerne skal være på plads. Og det kræver både mange overvejelser og nøje planlægning. Hvad er målsætningen for projektet? Hvordan når vi derhen? Og hvor mange ressourcer skal der bruges? I Daarbak Design hjælper vi med at afklare, afgrænse og afstemme – uanset hvor langt I er i processen.

 

Sammen udstikker vi kursen for projektet. Vi definerer og fastlægger mål, budget og tidsplan. Og vi skaber en klar og målrettet strategi, der sikrer en smidig og struktureret proces og skaber grobund for et vellykket projekt.

Workshops

Det er i mødet mellem mennesker med forskellige fagligheder, erfaringer og vidensformer, at de bedste idéer opstår. I Daarbak Design faciliterer vi dynamiske og målrettede workshops, som inspirerer og fremmer innovative løsninger. Her skaber vi et dialogisk rum, hvor vi kommer omkring strategi, visioner, problemstillinger, budget og ressourcer.

 

Samspil og samarbejde er omdrejningspunktet. Vi binder processen sammen, bygger relationer og deler ud af vores viden og erfaring – og vi hjælper med at sætte retning og støbe fundamentet til jeres indretningsprojekt.
 

Analyse og teknologi

Data, IoT og AI driver fremtidens indretning. Men hvordan kan I udnytte intelligente teknologier til at skabe kloge kvadratmeter? Det er her, vi kommer ind i billedet. Ved hjælp af smarte sensorer og avancerede analyseværktøjer kaster vi lys over jeres organisation og identificerer områder med potentiale for forbedring.

 

Vi indsamler, behandler og omsætter værdifulde data til viden for at forstå brugeradfærd, afdække mønstre og optimere processer – og vi giver jer indsigt, der skaber klarhed og åbner døren for bedre beslutninger, bedre indretninger og bedre oplevelser.

Cases

Bliv inspireret og gå på opdagelse blandt vores mange cases.

Data reducerer ressourceforbruget

På Københavns Universitet er data en nøgleressource i den grønne omstilling.

Viden

Find inspiration og viden om alt fra fremtidens arbejdsplads, til indretningen af et sundt arbejdsmiljø.