Telefon- og mødebokse

Boost trivsel og produktivitet

Mangler du et sted at arbejde fokuseret og uforstyrret i hverdagen? Med en telefonboks kan du skabe et rum i rummet, hvor der er plads til samtaler, møder og projektarbejde. Alle kontorer er forskellige, derfor tilbyder vi bokse i flere størrelser og designs, som passer til forskellige behov og formål.

Med en af de mange løsninger fra vores sortiment får du en elegant måde at komme manglende siddeplads, støj og afbrydelser til livs. Vi er stolt forhandler af telefonbokse og mødebokse fra nogle af de mest anerkendte producenter i Europa, for at kunne give dig et bredt udvalg i den bedste kvalitet.

Giv plads til fordybelse

Nogle medarbejdere foretrækker at arbejde i en stille, afsondret atmosfære, mens andre trives i mere åbne områder med mulighed for spontan interaktion. Ved at skabe plads til begge dele giver I de ansatte frihed og fleksibilitet til at udføre deres arbejde på den mest effektive måde.

Med en telefonboks får I et dedikeret rum, der giver mulighed for at trække sig tilbage fra det travle kontormiljø og finde ro til opkald, virtuelle møder og fokuseret arbejde. Opstil en eller flere bokse i kontorlandskabet og vis, at I som virksomhed omfavner fordybelse såvel som samarbejde.

Det ekstra mødelokale

I storrumskontoret kan det være en udfordring at finde ro og plads til de mange møder, som bliver afholdt i løbet af arbejdsdagen. En mødeboks er det oplagte valg til virksomheder, der mangler et ekstra lokale til korte samtaler og formelle møder uden støj og afbrydelser.

Med Silent Pods fra Abstracta kan du etablere et rum i det åbne kontor til uforstyrrede møder, arbejde og telefonopkald. De lyddæmpende pods har en enestående akustisk ydeevne, der ikke kun giver ro på indersiden, men også er et skjold, der dæmper lyden udadtil.

Få den rette rådgivning

Vil du høre mere om, hvad en telefon- eller mødeboks kan gøre for din virksomhed? Vi guider dig gerne i at vælge den rette model, der passer til jeres behov og kontorindretning.

Læs mere om

OK a.m.b.a

Hjerterum til samarbejde og samtaler.

ATEA

Multifunktionelt kontormiljø, der giver mulighed for at arbejde og mødes på forskellige måder.

Webshop: Telefonbokse

Udforsk vores sortiment af telefon- og mødebokse.