Handelsbetingelser

Daarbak Design A/S handler primært med erhvervsdrivende. Derfor er alle priser og andet salgsmateriale fra Daarbak Design A/S oplyst ekskl. moms, medmindre andet er angivet. 

 

Generelle oplysninger:

Daarbak Design A/S

CVR-nr. 29388792

Gugvej 120, 9210 Aalborg SØ

[email protected]

+45 70 24 70 24

Handelsbetingelser for erhvervskunder

 

Betalingsformer:

 

Du kan benytte følgende betalings- og kreditkort på daarbakdesign.dk: VISA-Dankort, VISA Debit, VISA, VISA Electron, MasterCard, MasterCard Debit, Maestro, MobilePay (Vi tager ikke kortgebyr)

 

Betaling med fakturaer forudsætter positiv kreditvurdering. Fakturaer vil blive afsendt efter ordren er afsendt, til den e-mail, der er angivet ved ordreafgivelsen. Betalingsbetingelsen er netto 8 dage, hvis ikke andet er aftalt.

 

Ordrer der er købt kontant med betalingskort, får først trukket beløbet når ordren er afsendt. Betalingen af faktura skal ske senest den dato fakturaen angiver som sidste rettidige betalingsdato. Såfremt betalingen sker efter forfaldsdato beregnes 2% i renter pr. måned, indtil det forfaldne er betalt. Rykkere tillægges et gebyr på kr. 100,- Købers indbetalinger afskrives først på tilskrevne forfaldne renter og omkostninger – derefter på gælden. Køber er ikke berettiget til at modregne eventuelle modkrav på Daarbak Design A/S, som ikke er skriftligt godkendt af Daarbak Design A/S og har ikke ret til at tilbageholde nogen del af købssummen på grund af modfordringer af nogen art.

 

Betalingsformer for institutioner:

 

Elektronisk fakturering (EAN). Daarbak Design A/S fremsender elektronisk faktura til alle offentlige institutioner. Køber udfylder sit EAN-nummer under brugeroplysninger, eller når køber opretter sig som bruger på daarbakdesign.dk

 

Priser:

 

Daarbak Design A/S handler primært med erhvervsdrivende og offentlige institutioner. Derfor er alle priser på daarbakdesign.dk og andet salgsmateriale fra Daarbak Design A/S som udgangspunkt oplyst ekskl. moms.

 

Priser på daarbakdesign.dk er kun gældende på daarbakdesign.dk, og er ikke gældende i vores øvrige butikker.

 

Markedsførte priser og priser i tilbud er dagspriser og Daarbak Design A/S kan justere priserne uden forudgående varsel, medmindre andet er aftalt.

 

Oplyste priser er altid eksklusiv fragt og miljøgebyr.

 

Fragt- og miljøgebyr;

 

Daarbak Design A/S leverer fragtfrit ved ordrestørrelser over kr. 799,20 ekskl. moms i hele Danmark (Færøerne og Grønland kun til afskibningshavn) som er købt via vores webshop. Ordre under kr. 799,20 ekskl. moms debiteres et fragtgebyr på kr. 79,20 ekskl. moms. Varer der bestilles til en ikke brofast ø, vil blive pålagt et ekstra gebyr.

Ved bestilling af brugte møbler, debiteres et fragtgebyr på 400,00 ekskl. moms. Uanset ordrestørrelse.

 

Ejendomsforhold for salg til erhvervsdrivende:

 

Daarbak Design A/S forbeholder sig ejendomsretten til leverede varer, indtil fuld betaling af købesummen med tillæg af eventuelle renter og omkostninger har fundet sted.

 

Levering:

 

Lagerførte varer, der bestilles senest kl. 14.00 på hverdage leveres inden for 2-3 hverdage til alle brofaste dele af landet. Varer leveres enten med GLS, Autobude eller PostNord.

 

Vi forbeholder os retten til at levere en ordre ad flere omgange, afhængig af varens lager status.

 

Vi forbeholder os retten til at viderefakturere køber for gebyr, der er opstået på grund af fejl hos køber. Det kan eksempelvis være forgæves levering, restance tillæg, flytning af varer på grund af købers manglende information, genudkørselsgebyr, ventetid ved levering hos køber osv.

 

Op-/ind-bæring:

 

Vi gør opmærksom på, at op- og indbæring af leverancen ikke kan garanteres uden forudgående aftale. Ønskes du at din leverance bliver båret ind eller op til den korrekte placering, koster dette en ydelse på kr. 399,20 pr. leverance og omfatter ikke yderligere håndtering af leverancen.

Indbæring bestilles ved at vælge ”Levering inkl. Montering” ved checkout.

 

Indbæring kan kun ske i overensstemmelse med Autobudes regler for dette, samt Arbejdstilsynet regler for samme.

 

Er indbæring et ønske så kontakt kundeservice på 8880 4070.

 

Paller:

 

Vi gør brug af det Autobuds fragtsystem, som bygger på princippet om, at der byttes paller ved hver levering. Køber er dermed forpligtet til at udlevere tomme og ubeskadigede EUR-paller til fragtmanden, svarende til det antal paller, der udleveres. Hvis køber ikke har nok byttepaller, bliver køber faktureret for de manglende byttepaller. Husk at det er købers ansvar, at pallerne er i god stand, tørre og let tilgængelige.

 

Returret:

 

For erhvervskunder er der ingen returret.

 

Reklamationsret:

 

Er der fejl eller mangler ved en varer, kan Daarbak Design A/S vælge at udbedre fejl og mangler ved reparation, ombytning eller refundering. Fejl, der skyldes uegnet eller ukorrekt opbevaring eller anvendelse, er ikke omfattet af reklamationsretten.

 

Daarbak Design erstatter reservedele indenfor fabriksgarantiperioden. Eventuelt ønske om montering af reservedel faktureres jf. timepris. Normalt slid må forventes og dækkes ikke af garantien.

 

Reklamation vedrørende manglende vare eller beskadigelse af produktet, skal ske indenfor 24 timer efter modtagelse af varen. Sker dette ikke, kan Daarbak Design A/S ikke gøres ansvarlig for dette.

 

For at gøre brug af reklamationsret skal man sende en mail til   [email protected] med en beskrivelse af reklamationen samt en kopi af fakturaen. Der medsendes billeder af fejlen og af etiketten på produktet.

 

Vigtig info:

 

Der tages forbehold for tastefejl, trykfejl, billedfejl, prisændring, udgåede varer samt leverancesvigt af tredjepart her under force majeure.

 

Grundet udsving i produktionsomkostninger og generelle prisjusteringer i markedet af vores leverandører tager vi forbehold for mindre prisreguleringer på vores sortiment.

 

Produktansvar:

 

Daarbak Design A/S kan kun gøres ansvarlig for skader et produkt forvolder, såfremt der kan forelægges dokumentation for at Daarbak Design A/S er direkte årsag til skaden. Daarbak Design A/S hæfter ikke for driftstab, avancetab eller andre indirekte tab.
 

 

Handelsbetingelser for private (forbrugerkøb)

 

Betalingsformer:

 

Du kan benytte følgende betalings- og kreditkort på daarbakdesign.dk: VISA-Dankort, VISA Debit, VISA, VISA Electron, MasterCard, MasterCard Debit, Maestro, Mobilepay (Vi tager ikke kortgebyr)

 

Betaling med fakturaer forudsætter positiv kreditvurdering. Fakturaer vil blive afsendt efter ordren er sendt, til den e-mail, der er angivet ved ordreafgivelsen. Betalingsbetingelserne er netto 8 dage, hvis ikke andet er aftalt.

 

Ordrer, der er købt kontant med betalingskort får først trukket beløbet, når ordren er afsendt. Betalingen af faktura skal ske senest den dato, fakturaen angiver som sidste rettidige betalingsdato. Såfremt betalingen sker efter forfaldsdato beregnes 2% i renter pr. måned, indtil det forfaldne er betalt. Rykkere tillægges et gebyr på kr. 100,- Købers indbetalinger afskrives først på tilskrevne forfaldne renter og omkostninger – derefter på gælden. Køber er ikke berettiget til at modregne eventuelle modkrav på Daarbak Design A/S, som ikke er skriftligt godkendt af Daarbak Design A/S og har ikke ret til at tilbageholde nogen del af købssummen på grund af modfordringer af nogen art.

 

Priser:

 

Daarbak Design A/S handler primært med erhvervsdrivende og offentlige institutioner. Derfor er alle priser på daarbakdesign.dk og andet salgsmateriale fra Daarbak Design A/S som udgangspunkt oplyst ekskl. moms.

 

Priser på daarbakdesign.dk er kun gældende på daarbakdesign.dk, og er ikke gældende i vores øvrige butikker.

 

Markedsførte priser og priser i tilbud er dagspriser og Daarbak Design A/S kan justere priserne uden forudgående varsel, medmindre andet er aftalt.

 

Oplyste priser er altid eksklusiv fragt og miljøgebyr.

 

Fragt- og miljøgebyr:

 

Daarbak Design A/S leverer fragtfrit ved ordrestørrelser over kr. 999,00 inkl. moms i hele Danmark (Færøerne og Grønland kun til afskibningshavn). Ordre under kr. 999,00 inkl. moms debiteres et fragtgebyr på kr. 99,00 inkl. moms. Varer der bestilles til en ikke brofast ø, vil blive pålagt et ekstra gebyr.

Ved bestilling af brugte møbler, debiteres et fragtgebyr på 500,00 inkl. moms. Uanset ordrestørrelse.

 

Levering:

 

Lagerførte varer, der bestilles senest kl. 14.00 på hverdage, leveres inden for 2-5 hverdage til alle bofaste dele af landet. Varer leveres enten med GLS, Autobude eller leveres af Daarbak Designs montører.

 

Vi forbeholder os retten til at levere en ordre ad flere omgange, afhængig af varens lagerstatus.

 

Fortrydelsesret:

 

Fortryder køber sit køb, har man 14 dage til at oplyse Daarbak Design A/S, at man ønsker at fortryde købet og gøre brug af sin fortrydelsesret. Herefter har man yderligere 14 dage til at returnere varen.

 

Varen skal returneres ubeskadiget og i original emballage. Hvis den returnerede vare beskadiges på grund af manglende emballage ved returnering, er det afsenderens ansvar.

 

Returomkostningerne afholdes af afsender.

 

Alle returneringer skal påføres returnr. det er derfor vigtigt at du først kontakter os, inden du sender noget retur.

 

Bemærk venligst, at vi ikke modtager pakker returneret pr. efterkrav.

 

Køber hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – man må prøve varen på samme måde, som hvis man prøvede den i en fysisk butik.

 

Hvis varen er prøvet udover, hvad beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at køber ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængigt af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må man altså gøre det samme, som man må i en fysisk butik. Man må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Teknologivarer skal returneres i ubrudt emballage. Segl på software må ikke være brudt.

 

Specialfremstillede varer tages ikke retur.

 

Hvis køber fortryder sit køb, får man naturligvis det beløb tilbage, som man har betalt. I tilfælde af en værdiforringelse, som køber hæfter for, fratrækkes dette købsbeløbet.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre køber inden da kan fremlægge dokumentation for, at vi har modtaget varen retur.

 

Reklamationsret:

 

Alle varer er i henhold til dansk lovgivning dækket af 2 års reklamationsret. Er der fejl eller mangler ved en vare, kan Daarbak Design A/S vælge at udbedre fejl og mangler ved reparation, ombytning eller refundering. Fejl, der skyldes uegnet eller ukorrekt opbevaring eller anvendelse, er ikke omfattet af reklamationsretten.

 

Daarbak Design erstatter reservedele indenfor fabriksgarantiperioden. Eventuelt ønske om montering af reservedel faktureres jf. timepris. Normalt slid må forventes og dækkes ikke af garantien.


Reklamation vedrørende manglende varer eller beskadigelse af produktet, skal ske indenfor 24 timer efter modtagelse af varerne. Sker dette ikke, kan Daarbak Design A/S ikke holdes ansvarlig for dette.

 

For at gøre brug af reklamationsret skal man sende en mail til [email protected] med en beskrivelse af reklamationen samt en kopi af fakturaen. Der medsendes billeder af fejlen og af etiketten på produktet.

 

Vigtig info:

 

Der tages forbehold for tastefejl, trykfejl, billedfejl, prisændring, udgåede varer samt leveringssvigt af tredjepart herunder force majeure.

Grundet udsving i produktionsomkostninger og generelle prisjusteringer i markedet af vores leverandører, tager vi forbehold for mindre prisreguleringer på vores sortiment.

 

Produktansvar:

 

Daarbak Design A/S kan kun holdes ansvarlig for skader et produkt forvolder, såfremt der kan forelægges dokumentation for at Daarbak Design A/S er direkte årsag til skaden. Daarbak Design A/S hæfter ikke for driftstab, avancetab eller andre indirekte tab.

 

Klageadgang:

 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte vores kundeservice. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning, Nævnenes Hus,Toldboden 2, 8800 Viborg

www.forbrug.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr