Book en konsulent

Få rådgivning af vores dygtige konsulenter

Hos Daarbak Design er vi eksperter i at indrette attraktive lokaler og skabe optimale rammer for dine kunder og medarbejdere. Vi lægger vægt på troværdighed og gør en dyd ud af at forstå din virksomheds DNA, så indretningen passer til jeres image, kultur og værdier. 

 

Vores konsulenter er specialister inden for deres felt, hvilket giver de bedste betingelser for kompetent rådgivning, når vi træder ind i rollen som din professionelle sparringspartner. 
 

Vi hjælper gerne med at få indretningen på plads og er med igennem hele processen, hvis I ønsker det. Det kan også være, at I blot har brug for rådgivning til farvevalg, forslag til møbler eller noget helt tredje, så står vi også klar med hjælp til udvalgte dele af projektet. 
 

Inspiration, ideer og mere

Det har større betydning, end man lige tror, hvilke omgivelser medarbejdere og kunder befinder sig i. Den rette indretning kan gøre, at medarbejdere trives bedre på kontoret og at flere kunder bevæger sig ind i din forretning, hotel eller restaurant. Vi lytter til jeres behov og ønsker, så vi sammen kan finde frem til netop den stilretning, I efterspørger, og som komplimenterer jeres virksomhed bedst. 


Det får du:

- Et gratis og uforpligtende møde
- Rådgivning til en langsigtet indretning 
- En løsning som gavner budget og miljø 
- Fokus på dine behov og ønsker 
- Rådgivning til et godt arbejdsmiljø 
- Et bredt sortiment af kvalitetsmøbler 
- Konkurrencedygtige priser

Book et uforpligtende møde

Lad os hjælpe med at finde en løsning, der matcher den indretning, i drømmer om.