Besked

Bemærk venligst, at grundet sommerferie, vil afsendelse af lagervarer først ske fra den 29. juli

Tavler
Oplev vores udvalg af

flipover

Lintex One Flipover

Pr. stk.

Fra
5.461,25 kr.
Lintex One Flipover

LIN-ONE-FLIPOVER

Leveringstid: 3-6 uger
Lintex ONE flipoverholder i farven sort

Pr. stk.

4.639,00 kr.
Lintex ONE flipoverholder i farven sort

5027772

Leveringstid: 1-2 uger
Lintex M3 Mobil flipoverholder i farven hvid

Pr. stk.

10.599,00 kr.
Lintex M3 Mobil flipoverholder i farven hvid

5027072

Leveringstid: 1-2 uger

Flipover i høj kvalitet og funktionalitet til formidling og illustration

Har I brug for et funktionelt arbejdsredskab på kontoret, som kan bruges til møder? Flipover er anvendelig til at formidle budskaber internt og eksternt i virksomheden til at skrive, illustrere og forklare vigtige budskaber. Vi har et bredt udvalg af flipover i forskellige størrelser og design med et stort antal anvendelsesmuligheder. Sortimentet består af flere varianter i høj kvalitet og funktionalitet, så der er flipover til jeres behov.

Vi har flipover fra mærker som Lintex. Flipover må gerne have lang holdbarhed, derfor er vores sortiment udvalgt efter højest mulige standard. Vi lægger vægt på slidstærke materialer samt høj funktionalitet, når vi udvælger kontormøbler. Flipover er fremstillet og designet, så det giver et anvendeligt og funktionelt arbejdsredskab. Det er et pladsbesparende arbejdsredskab, hvis der ikke er optimal plads på kontoret. Flipover kan skjules, når det ikke anvendes og flyttes rundt på, hvis flipoveren skal bruges til et andet formål. Vi har tilbehør, som I kan få brug for, hvad enten I bruger flipover til det ene eller det andet formål.

Afgiv din bestilling online gennem vores webshop, på e-mail eller ved direkte kontakt pr. telefon. Vi leverer de fleste ordrer indenfor 2-5 dage når det gælder lagervarer, og normalt inden for 3-5 uger, når det gælder ordreproducerede møbler. Husk! ALTID gratis levering til erhvervsadresse i Danmark.