Besked

Bemærk venligst, at grundet sommerferie, vil afsendelse af lagervarer først ske fra den 29. juli

Opbevaring
Oplev vores udvalg af

skydedørsskabe

Fumac Contract Skydedørsskab, 744x420x780, Grå Laminat

Pr. stk.

3.769,00 kr.
Fumac Contract Skydedørsskab, 744x420x780, Grå Laminat

5054653

Leveringstid: 3-6 uger
Fumac JIVE Skydedørsskab, 1130x420x1160, Hvid Laminat

Pr. stk.

5.439,00 kr.
Fumac JIVE Skydedørsskab, 1130x420x1160, Hvid Laminat

5060444

Leveringstid: 3-6 uger
Fumac JIVE Skydedørsskab, 1130x420x1160, Antracit Laminat

Pr. stk.

5.439,00 kr.
Fumac JIVE Skydedørsskab, 1130x420x1160, Antracit Laminat

5116206

Leveringstid: 3-6 uger

Du får et stort udvalg af skydedørsskabe hos Daarbak Design. Vi tilbyder skydedørsskabe i flere størrelser og i et hav af forskellige farver, så du kan få lige det skydedørsskab, du drømmer om. Vores skydedørsskabe kan bestilles med forskellig indmad, og du får selv mulighed for at være med til indretningen.

Bisley er kendt for at levere opbevaringsløsninger, der er ud over det sædvanlige – og det er ingen undtagelse med deres skydedørsskabe. Du får effektive opbevaringsmøbler med mange muligheder, sådan at I på kontoret kan arkivere, opbevare og holde styr på dokumenter og kontorartikler nemt, enkelt og lækkert. På nogle modeller fra Bisley kan du blandt andet få skuffer, udtræksramme til hængemapper eller andre smarte løsninger.

Fumac er dansk, og det er kvalitet. Vores skydedørsskabe fra Fumac er fra serien Jive, som er yderst populær. Skabene giver god og effektiv opbevaring i et møbel med mange muligheder, og med flere størrelses- og farveversioner kan du få et skab med skydelåger, som vil passe ind i din indretning. Skydedørsskabene fra Fumac er ideelle til blandt andet kontoret.

Bisley Glide er en serie skydedørsskabe, der udstråler kvalitet og nytænkning. Skydedørene går præcist, let og lydsvagt. Du får mulighed for at vælge imellem forskellige versioner af skydedørene. Der findes blandt andet modeller, som kan hjælpe til en bedre akustik på kontoret, da skydelågerne kommer med lydabsorberende fyld. Designet er minimalistisk og stilrent og vil derfor altid passe ind på kontoret, hvor man ønsker at holde rene linjer og et stringent udtryk.

Bisley har leveret kvalitetsrige kontormøbler til opbevaring i generationer. Forskellige Bisley-modeller har vundet anerkendte priser, og brandet er blevet populært verden over. Flere af modellerne fra Bisley har både 5, 7 og 10 års garanti, hvilket vidner om den højde standard Bisley står for. Der er kredset for detaljerne, og du kan være sikker på at både materialer og design er holdbart - også over lang tid. Vælger du et opbevaringsmøbel fra Bisley, vælger du en fremtidssikret løsning til kontoret. Fumac Jive skydedørsskabe findes i både finer – bøg og birk – samt med lak i forskellige farver. Du kan derfor vælge, hvad der fungerer bedst i dit kontormiljø. Med et skydedørsskab kan du holde styr på det hele og let lukke af for et rodet udtryk på hylderne. Med skydedøre kan du få et skab til et rum, hvor der ellers ikke ville være plads til traditionelle låger. Jive Skydedørsskab er funktionsdygtigt, og du kan blandt andet få et skuffemodul til dine kontorartikler. Fumac er kendt for at levere gode kontormøbler af høj kvalitet og er en af de førende leverandører i Danmark. De mange muligheder Fumac tilbyder, gør det nemt at få et ensartet kontormiljø, der er stringent i indretningen med møbler, der passer sammen. Du får kontormøbler i lækkert design, der vil være med til at gøre inventaret på kontoret enkelt, elegant og lige til.