DR1 TV Avisen den 19-01-2021

Scan Office i DR1 TV Avisen:
Salget af kontormøbler til private hjem eksploderer!

Nedlukning af landet grundet COVID-19 har betydet, at mange danskere er nødt til at arbejde hjemmefra. Og udsigten til at det ikke lige ændrer sig, ses tydeligt på salget og efterspørgslen af kontormøbler til hjemmearbejdspladsen.

For hvis arbejdet bliver udført hjemme fra privaten og arbejdstiden svarer til cirka én dag inden for en normal arbejdsuge, så gælder de samme regler for hjemmearbejdspladsen, som på den normale arbejdsplads. Flere forsikringsselskaber og Danske Fysioterapeuter melder om en stigning i hjemmearbejdsskader, efter at flere danskere er begyndt at arbejde hjemme. Derfor er en ordentlig hjemmearbejdsplads særlig vigtig.

En hverdag med mere hjemmearbejde betyder, at omkring 1.000 medarbejdere hos Ørsted nu får leveret en hjemmearbejdsplads, så der bliver levet op til arbejdsmiljøloven hjemme hos de ansatte. Det er Scan Office, der har fået fornøjelsen af at levere de 1.000 hjemmearbejdspladser til medarbejderne i Ørsted – hvor de blandt andet kan bestille ergonomiske kontorstole og hæve-/sænkeborde til privaten.

Stor efterspørgsel

Og Ørsted er ikke de eneste, der nu giver deres medarbejdere muligheden for en ergonomisk kontorplads i privaten: ”Vi har megatravlt. Vores ordrebøger er fyldte, og vi har bestilt utrolig mange ekstra tusinder af borde og stole hjem i forhold til, hvad vi plejer”, siger Jan Bertelsen, der er salgsdirektør og medejer af Scan Office.

I indslaget i TV Avisen på DR1 omhandlende den stigende efterspørgsel af hjemmekontorer, fortæller han: ”Det er både det offentlige og det private erhvervsliv, der har sagt, at det her nok er blivende. De har også fundet ud af, at folk sidder og arbejder meget effektivt derhjemme.”

Se klippet på DR TV (fra 18:55 min – 23:05 min)

Se hele klippet fra den 19. januar 2021 på DR TV (fra 18:55 min -23:05 min).

Se video

Eller læs hele artiklen om salget af kontormøbler til private hjem på DR’s hjemmeside.

Læs artikel

Del nyhed