PROJEKTCHEF

Drives du af udvikling, salg og resultater – og har du lyst til at videreudvikle salget i en virksomhed i en rivende udvikling? Hos Scan Office Group søger vi en dynamisk og selvdreven Projektchef til vores salgsteam.

HVAD SØGER VI

Vi søger en selvkørende og udadvendt Projektchef med fokus på erhvervskunder til vores salgsteam i Vest. Med en professionel tilgang opsøger du muligheder og forstår at konvertere disse til salg med fokus på kundens behov. Som Projektchef vil du være med til at drive den fortsatte udvikling af salget med fokus på erhvervskunder. Din vigtigste opgave er at vedligeholde og udvikle området samt drive de gode kunderelationer. Du kommer bl.a. til at få ansvar for din egen kundeportefølje, og får en bred kontaktflade på tværs af organisationen.

HVEM ER DU?

Vi leder efter dig, som kan tale med alle mennesker uden problemer, og tør tage chancen og gribe salget hver gang. Du har helt sikkert en stor interesse for salg og service, og du følger med i, hvad der rører sig i branchen. Du er proaktiv og har et åbent mindset med masser af drive og du arbejder målrettet efter at opnå dine og teamets mål – hver dag. Vi forestiller os, at du:

  • Har et stærkt kommercielt mindset og er dygtig til at opbygge og vedligeholde relationer.
  • Formår at rådgive og afdække kundens behov indenfor møbelindretning.
  • Er initiativrig og løsningsorienteret, og har evnen til at tage de rigtige beslutninger.
  • Du har viljen til at lykkes som en del af et team, og formår at have mange bolde i luften.
  • Har indgående kendskab til erhvervssalg og gerne nogle års erfaring i møbelbranchen.

HVAD KAN VI TILBYDE DIG?

Vi kan tilbyde dig en alsidig og udfordrende hverdag med spændende arbejdsopgaver og gode kollegaer.
Du bliver en del af en ambitiøs virksomhed, som er danskejet og har over 50 års erfaring indenfor møbelindretning og kontorforsyning til både private virksomheder samt den offentlige sektor.

Du får direkte reference til CCO Brian Sørensen, som du kommer til at samarbejde tæt med.

YDERLIGERE INFORMATION

Har du spørgsmål til stillingen eller virksomheden, er du velkommen til at kontakte Brian Sørensen på telefon: 40 22 32 02.

ARBEJDSPLADS

Scan Office, Vejlevej 104, 8700 Horsens

ANSØGNING

Sidder du inde med lysten til at gøre en forskel sammen med os, så send gerne din ansøgning samt dit CV til CCO, Brian Sørensen på mail: [email protected]
Vi holder løbende samtaler og søger en Projektchef med tiltrædelse hurtigst muligt – tidspunkt herfor aftales med den enkelte kandidat.

OM SCAN OFFICE

Scan Office er en danskejet virksomhed. Vi er en af Danmarks største leverandører af løsninger og indretninger til kontor, uddannelse, sundhed og pleje.

Læs mere om Scan Office

SCAN OFFICE GROUP ER LANDSDÆKKENDE LEVERANDØR AF ALT TIL KONTORET
Scan Office Group er en af de største danskejede virksomheder indenfor møbelindretning og kontorforsyning. Koncernens møbeldivision har hovedsæde i Herlev mens kontorforsyningsdivisionen har hovedsæde i Esbjerg. Virksomheden har kontorforsyningsbutikker og møbel showrooms fordelt rundt i hele Danmark. Herfra sælges alt til det moderne kontor – alt fra komplette indretningsløsninger, møbler, blyanter og papir til digitale printere og scannere. Virksomheden beskæftiger ca. 250 medarbejdere og omsætter årligt for over 650 mio. kr.