Project Description

CASE

FAGFORENINGSHUSET I HORSENS

Scan Office har i samarbejde med dygtige arkitekter indrettet et nyt og cirkulært Fagforeningshus.

Scan Office har både tømt de gamle domiciler og indrettet det fælles nye

Hos Scan Office laver vi bæredygtige og cirkulære indretningsløsninger, både til private og offentlige virksomheder. I samarbejde med dygtige arkitekter og designere har Scan Office for nyligt indrettet det nye Fagforeningshus i Horsens, der består af fagforeningerne; 3F, FOA og NNF. Scan Office har været med hele vejen, og har både tømt de gamle domiciler og indrettet det fælles nye.

”Da vi hørte Lars og Jan fortælle om det koncept som Scan Office har med bæredygtige møbler – det faldt vi bare fuldstændig for”

– Lone Dybdal, formand i FOA Horsens

Kvalitets møbler med lang levetid

Bop Scan Office – som er specialister i at indsamle, genbruge og videresælge brugt møblement – styrede den cirkulære proces. Møbler og andet materiale fra de gamle domiciler blev sorteret, skilt ad og granuleret, så materialerne kan få nyt liv, og på den måde undgår man ressourcespild. På den måde er det muligt at give møblerne en lang levetid – uden at man behøver gå på kompromis med design og kvalitet.

”Jeg synes det er genialt at man er begyndt at gøre i det. Fordi hvor smider man meget ud og hvor er det ærgerligt, når det kan genanvendes til noget som er så funktionelt, som det vi har her. Altså jeg er kun positivt overrasket”

– Lone Plöen, sekretariatssekretær i 3F Horsens & omegn

Se videoen om hvordan Scan Office indrettede det nye Fagforeningshus i Horsens på en bæredygtig og cirkulær måde. Tegnet af Arkitema. Grafisk Design af Artspot

SE VIDEO