Project Description

CASE

HOTEL CHRISTIANSMINDE

Smukt beliggende lige i vandkanten af Svendborg Sund ligger Hotel Christiansminde. Et 4-stjernet hotel med fantastiske kursus- og konference faciliteter. På baggrund af et ønske om, at modernisere og opdatere indretningen af netop disse faciliteter, til tidens nye undervisnings- og læringsformer, tog man kontakt til Scan Office, der har stor erfaring med netop indretning af uddannelses- og undervisningslokaler.

4 undervisningslokaler, 19 grupperum og 2 loungeområder

Opgaven omfattede i alt 4 undervisningslokaler, 19 grupperum og 2 loungeområder i Sylvesterkuben som rummer nogle af Christiansmindes undervisningsfaciliteter. På Christiansminde havde man et ønske om en indretning med fokus på komfort og mobilitet, der kunne give kursister og konferencedeltagere mulighed for at arbejde i forskellige arbejdsstillinger alt efter behov – og meget gerne danskproducerede og mere bæredygtige løsninger.

“På Christiansminde havde man et ønske om en indretning med fokus på komfort og mobilitet, der kunne give kursister og konference deltagere mulighed for at arbejde i forskellige arbejdsstillinger alt efter behov”

Den endelige løsning blev fundet i tæt samarbejde mellem Christiansminde og Scan Office

Den endelige løsning blev fundet i tæt samarbejde mellem Christiansminde og Scan Office, og tog udgangspunkt i 4 særlige farvezoner, skabt af arkitekten hos Scan Office. På baggrund af disse fandt man frem til en indretning, der havde den ønskede fleksibilitet som omdrejningspunkt. Det betød blandt andet mobile borde med hjul, der kunne flyttes og sammensættes efter behov samt stole der var nemme at flytte fra ét rum til et andet, så man løbende kunne arbejde med nye opstillinger og flexe i løbet af dagen. Processen bød også på besøg både ude hos leverandører og i showroomet hos Scan Office, hvilket gav en enestående mulighed for at afprøve stole, se borde og mærke tekstiler m.m. inden den endelige beslutning blev truffet.

“Indretningen tog udgangspunkt i 4 særlige farvezoner, skabt af arkitekten hos Scan Office. På baggrund af disse fandt man frem til en indretning, der havde den ønskede fleksibilitet som omdrejningspunkt.”

Moderne lokaler med flere forskellige funktioner og spændende møbler

Resultatet er moderne lokaler med flere forskellige funktioner og spændende møbler med en gennemtænkt og sammenhængende farveholdning og designlinje, der passer sammen på kryds og tværs – uanset hvilket rum de er placeret i.