MØBELMONTØR

Bliver du motiveret af at glæde kunder og et godt kollegaskab? Hos Scan Office er vi inde i en rivende udvikling og vi har behov for yderligere kræfter til vores virksomhed. Derfor søger vi møbelmontører i hele landet, som bliver en aktiv medspiller i det daglige arbejde.

HVAD SØGER VI?

Vi leder efter dig, som trives i en travl hverdag og som er omhyggelig med dit arbejde. Som møbelmontør hos Scan Office bliver du en del af et dygtigt logistikteam, som består af både montører og lagermedarbejdere. Dine arbejdsopgaver vil bestå af at levere og montere indretningsløsninger til vores kunder.

HVEM ER DU?

Du er både en god holdkammerat, der værdsætter at samarbejde, samt en person der formår at arbejde selvstændigt og som tager ansvar for arbejdsopgaverne. Vi ser også gerne at du er engageret og har hænderne godt skruet på.

HVAD KAN VI TILBYDE DIG?

Vi kan tilbyde dig en alsidig og udfordrende hverdag med spændende arbejdsopgaver og gode kollegaer. Du kommer til at befinde dig i et dynamisk arbejdsmiljø, i en afdeling hvor der altid er fart på og hvor dagene aldrig er ens. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Lager og logistikchef Claus Axel Grønbech på telefon: 20 58 32 45.

ØNSKER DU AT SØGE JOBBET?

Sidder du inde med lysten til at gøre en forskel sammen med os, så send gerne din ansøgning samt dit CV til Claus Axel Grønbech på mail: [email protected]

Vi holder løbende samtaler og søger en montører med tiltrædelse hurtigst muligt – tidspunkt herfor aftales med den enkelte kandidat.

OM SCAN OFFICE

Scan Office er en danskejet virksomhed. Vi er en af Danmarks største leverandører af løsninger og indretninger til kontor, uddannelse, sundhed og pleje.

Læs mere om Scan Office

SCAN OFFICE GROUP ER LANDSDÆKKENDE LEVERANDØR AF ALT TIL KONTORET
Scan Office Group A/S er en af de største danskejede virksomheder indenfor møbelindretning og kontorforsyning. Koncernens møbeldivision har hovedsæde i Herlev mens kontorforsyningsdivisionen har hovedsæde i Esbjerg. Virksomheden har kontorforsyningsbutikker og møbel showrooms fordelt rundt i hele Danmark. Herfra sælges alt til det moderne kontor – alt fra komplette indretningsløsninger, møbler, blyanter og papir til digitale printere og scannere. Virksomheden beskæftiger ca. 250 medarbejdere og omsætter årligt for over 650 mio. kr.