Udbudsdirektør til Danmarks førende udbudsaktør inden for indretning og møbler

Har du et stort personligt drive? Er du analytisk skarp? Er du god til at inspirere og motivere dine medarbejdere? Har du juridisk tæft, og forstår udbudsreglerne? Er du god til at lægge en salgsstrategi, og sørge for at salg eksekverer den?

Så er du måske Scan Office Groups nye Udbudsdirektør.

Som Udbudsdirektør i Scan Office Group bliver det dit overordnede ansvar at sikre, at virksomheden vinder landets største udbud inden for indretning og møbler, og sikre en attraktiv indtjening gennem udbudsperioden. Samtidigt er det vigtigt, at det realiserede potentiale af eksisterende aftaler maksimeres, ligesom forholdet til relevante interessenter skal plejes og udvikles bl.a. gennem en tæt markedsdialog. Alt dette vil foregå i et tæt samarbejde med den øvrige salgsledelse.

Scan Office Group er en af de førende spillere i branchen inden for rådgivning og salg af indretningsløsninger såvel som kontorforsyning med en årlig omsætning på mere end 1 mia. kr. og en solid bundlinje. Det er virksomhedens ambition, at såvel top- som bundlinje skal udvikles yderligere over den næste strategiperiode, og her spiller virksomhedens udbudsafdeling en afgørende rolle.

Virksomheden er endvidere den førende leverandør til det offentlige i branchen, da den over det seneste år har vundet både kommuneaftalen SKI 50.30 Møbler og statsaftalen SKI 50.31 Møbler. Derudover er virksomheden en af de foretrukne leverandører på både SKI 03.13 og regionsaftalerne – disse arbejder virksomheden pt. på at genvinde.

De offentlige aftaler udgør i dag en forretningsvolumen på mere end 200 mio. kr., hvilket virksomheden forventer at øge yderligere over de kommende år.

Selv om de offentlige udbud tager størstedelen af udbudsafdelingens tid i dag, forventes det, at antallet af udbud i det private erhvervsliv vil stige over de kommende år, hvilket potentielt sætter større krav til, at udbudsafdelingen arbejder på tværs af det private og offentlige marked. Udbudsafdelingens fremtidige rolle forventer vi, at du vil tage aktiv del i at definere.

DINE HOVEDOPGAVER BLIVER AT

 • Lede og udvikle udbudsafdelingen bestående af 4 medarbejdere
 • Maksimere det realiserede potentiale af eksisterende rammeaftaler
 • Indsamle og prioritere mellem de udbud som virksomheden inviteres til at byde på i tæt samarbejde med salgsledelsen
 • Bidrage til udarbejdelse af det strategiske tilbudsarbejde, både hvad angår juridiske krav samt den bagvedliggende kalkule på tværs af større og mindre udbud i tæt samarbejde med salgsledelsen og ejerkredsen
 • Pleje og udbygge virksomhedens relationer til private og offentlige udbydere og andre interessenter
 • Udvikle transparens på afdelingens performance og øge win-rate
 • Udvikle afdelingens måde at arbejde på gennem brug af automatisering og udnyttelse af eksisterende teknologier
 • Udvikle virksomhedens udbudsforretning både privat og offentligt med potentiel fremtidig mulighed for at være ansvarlig for udbud på kontorforsyningsområdet

DIN PROFIL ER

Den ideelle kandidat kommer fra en lignende stilling, hvorfra der kan fremvises dokumenterede resultater fra vundne udbud, og hvor ledelse af et dynamisk og efterspurgt udbudsteam har været vigtigt for at supportere salgsstyrken. Samtidigt kender den ideelle kandidat til ’best practice’ på udbudsområdet, og er i stand til at videreudvikle sit team på tværs af ekspertise og fagområder.

Det er en klar fordel, hvis kandidaten har erfaring fra tidligere job med udbudsarbejde i relation til SKI, mens branchekendskab er en fordel men bestemt ikke et krav. Den ideelle kandidat skal være en erfaren bruger af Excel.

VI TILBYDER

 • Et spændende job i en velkonsolideret virksomhed, som står foran en ny strategiperiode med vækst som det overordnede tema
 • Et kompetent og dynamisk team af medarbejdere og ledere
 • Et job med stor indflydelse på virksomhedens salgsudvikling og korte beslutningsveje
 • Et job som muliggør en kombination af strategisk udvikling og hands-on eksekvering af større udbud
 • En attraktiv lønpakke med mulighed for medejerskab af virksomheden for den rette kandidat

Medarbejderne i udbudsteamet sidder på vores lokationer i henholdsvis Aalborg, Vejle og Herlev. Det er derfor ikke afgørende, hvor vores nye direktør har bopæl.

YDERLIGERE INFORMATION

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CCO Brian Sørensen på mailadressen [email protected] eller CEO Finn V. Nielsen på [email protected]

ANSØGNING

Sidder du inde med lysten til at gøre en forskel i Scan Office Group, så send os din ansøgning, CV og evt. andre relevante bilag til Brian på [email protected] I emnefeltet bedes du skrive ”Ansøgning Udbudsdirektør”. Samtaler afholdes løbende, så send derfor allerede nu din ansøgning til stillingen.

OM SCAN OFFICE

Scan Office er en danskejet virksomhed. Vi er en af Danmarks største leverandører af løsninger og indretninger til kontor, uddannelse, sundhed og pleje.

Læs mere om Scan Office

SCAN OFFICE GROUP ER LANDSDÆKKENDE LEVERANDØR AF ALT TIL KONTORET
Scan Office Group A/S er en af de største danskejede virksomheder indenfor møbelindretning og kontorforsyning. Koncernens møbeldivision har hovedsæde i Herlev mens kontorforsyningsdivisionen har hovedsæde i Esbjerg. Virksomheden har kontorforsyningsbutikker og møbel showrooms fordelt rundt i hele Danmark. Herfra sælges alt til det moderne kontor – alt fra komplette indretningsløsninger, møbler, blyanter og papir til digitale printere og scannere. Virksomheden beskæftiger ca. 250 medarbejdere og omsætter årligt for over 650 mio. kr.