ACCOUNT MANAGER

Er du sælger med et sort S og vil du gerne være en del af en spændende virksomhed i vækst? Så er du den account manager, vi har brug for!

Scan Office er i en rivende udvikling og har derfor behov for yderligere kræfter, der kan styrke vores salg. Med reference til vores Indkøbs- og kundeservicechef Henriette Theil, får du en central og vigtig rolle med ansvar for at udbygge og vedligeholde salget til både nye og eksisterende kunder.

VORES FORVENTNINGER

Du lever for at sælge. Ideelt set har du nogle års erfaring fra branchen eller beslægtet branche. Vigtigst er det dog, at du drives af lysten til at snakke med kunder og opnå resultater. Du vil få en varierende hverdag i en afdeling med 12 kollegaer. Jobbet består bl.a. af vedligeholdelse, relationsskabende og opsøgende salg via telefonen. I tæt samarbejde med den øvrige organisation, skal du desuden kunne fastholde og styrke samarbejdet til eksisterende kunder.

HVEM ER DU

Resultatorienteret, ambitiøs, konkurrenceminded og masser af energi kendetegner dig. Du er udadvendt, har et stort drive og naturtalent for salg. Du vil din egen succes og “nej” på telefonen, giver dig blot mere blod på tanden for at lykkes. Du trives med at arbejde selvstændigt og kan bevare overblikket – selv når det går stærkt.

HVAD KAN VI TILBYDE DIG

Vi kan tilbyde en spændende og attraktiv stilling som Account Manager i en professionel og ambitiøs virksomhed. Scan Office Group er en af branchens største aktører på markedet og der vil være gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Der vil være grundig oplæring i systemer samt løn, der matcher
dine kvalifikationer.

ARBEJDSPLADS

Vi ser helst, at du har arbejdsplads på Ellekær 12, 2730 Herlev, hvor hovedsædet ligger, men det er ikke afgørende.

ØNSKER DU AT SENDE OS EN ANSØGNING?

Sidder du inde med lysten til, sammen med os, at gøre en forskel, så send os gerne din ansøgning, CV og evt. andre relevante bilag til: [email protected] – vi ser frem til at høre fra dig. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Indkøbs- og kundeservicechef, Henriette Theil på tlf. 43 26 66 91 eller send en mail til: [email protected]

Ansøgningerne vil blive behandlet løbende, hvorefter vi vil udvælge de kandidater vi ønsker at invitere til en individuel samtale.

OM SCAN OFFICE

Scan Office er en danskejet virksomhed. Vi er en af Danmarks største leverandører af løsninger og indretninger til kontor, uddannelse, sundhed og pleje.

Læs mere om Scan Office

SCAN OFFICE GROUP ER LANDSDÆKKENDE LEVERANDØR AF ALT TIL KONTORET
Scan Office Group A/S er en af de største danskejede virksomheder indenfor møbelindretning og kontorforsyning. Koncernens møbeldivision har hovedsæde i Herlev mens kontorforsyningsdivisionen har hovedsæde i Esbjerg. Virksomheden har kontorforsyningsbutikker og møbel showrooms fordelt rundt i hele Danmark. Herfra sælges alt til det moderne kontor – alt fra komplette indretningsløsninger, møbler, blyanter og papir til digitale printere og scannere. Virksomheden beskæftiger ca. 250 medarbejdere og omsætter årligt for over 650 mio. kr.